20 år men inte vuxen

Nä, jag vet att det inte kan stämma. Min lilla son som trodde att han bajsade Pokemon bollar, badade i hinkar så fort han kunde och hatade att få nya skor så mycket att mormon fick nervsammanbrott blir ”vuxen” (eller som Rasmus sa, han blir tjugo..). Lilla Babel ”Båt” blir 20 år idag, men för den sakens skull aldrig vuxen i mammas ögon.

Gabriel driver mig ofta till vansinnet med sin grymma envishet. Han är tjuven av husets alla skålar och skedar som vi hittar under hans säng trots att han absolut inte har några. Gabriel driver också på rätt bra med sin lillasyster som blir helt galen, men när det väl gäller så är det han som är hennes stora idol. Dock så förlåts han väldigt snabbt på grund av sitt stora hjärta. Han blev Veberöds hjälte 2017 för att stå upp för någon som var svagare. Då kan man inte mer än som mamma bli stolt.

ALLA behöver en Gabriel i sitt liv. Det har jag sagt många gånger.
Han kommer att bli något, det vet jag med säkerhet. En älskad man, en lojal arbetskamrat, en kärleksfull pappa och den pålitliga vännen. För Gabriel kan man bara älska, han är genuint god och kärleksfull. Han är min tjugoåriga son.

 1. Kamilla skriver:

  Grattis till din son. Vår äldsta blir också 20 i augusti. Det är ju helt sjukt…Vår lilla Wille är 20 år. Det är väl ok men att jag är 20 år äldre känns skumt.

  1. fnulan skriver:

   Jaaaa dom som sprang runt med blöja precis…

 2. Maria skriver:

  Så fint skrivet av dig. Grattis till Gabriel. Så fin bild av er. 🙂 <3

 3. Madde skriver:

  Grattis till Gabriel. 20 är ju stort, nu är dom vuxna 🙂 Jag har lite åldersnoja då min yngsta har passerat 25 års sträcket och äldsta börjar närma mig mig med stormsteg haha

  1. fnulan skriver:

   Haha så sjukt!!

 4. Lotta skriver:

  Åh, vad fint skrivet och vilken hjälteinsats han gjorde, din fine son❤️!
  Sträck på dig som mamma! Hoppas Gabriel får en fantastisk födelsedag!
  Kram💕

  1. fnulan skriver:

   Tack snälla Lotta, vilka fina ord du skriver <3

 5. Joy skriver:

  Grattis till Gabriel! Så himla fin bild på er, blir så glad av den. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..