Skrämde ihjäl Gabriel

Haha stackars min lilla vuxna son på 20 år. Han höll nog att få en smärre chock igår som kunde lett till ett liv i fullständig förnekelse. Nu skriver jag från hans perspektiv annars förstår du inte.

Gabriel 20 år står glad och lycklig i hallen redo att gå till sitt fantastiska arbete på Mediamarkt (läs med lite ironi…). Plötsligt så hör han något från vuxensovrummet och han stannar upp i ren förskräckelse. Vad var det? Har det kommit in ett monster i hans mamma och barbappas sovrum? Eller är det en gris som tappat knorren och grymtar hysteriskt på hjälp?
Någon andas väldigt kraftigt och sedan förändras plötsligt ljudet. Det låter istället som att någon trillar ner på golvet och släpas en meter och så kommer stönandet igen, sen en tröttsam klapp och sen räknas det.
Gabriel står som förstenad kvar i hallen och lyssnar på det återkommande makabra ljudet; Häftig andning, duns i golvet, släpande ljud, långt stön, klapp och en tröttsam siffra. 

Till slut tar han modet till sig, men vågar inte gå in i sovrummet utan ropar lite försiktig
– Hallå mamma, ööö, alltså, vad gör du?… Är allt okej?
Då får han ett lååååångt stön och pust till svar ..
– Allt är bra…. (andas, andas, andas)… jag gör bara en sak…. (pust stön och  stånk)… alltså jag gör burpees….
Han sa inte så mycket utan gick direkt. Och nu i efterhand så förstår jag att han undrade vad som egentligen hände i det där vuxensovrummet….

 1. hahaha. Kan tänka mig att han hann tänka hur mycket som helst och inte vågade gå in. haha! Nästa gång får du kanske sätta upp en skylt på dörren ”jag tränar bara” haha

 2. Amanda skriver:

  Haha ja man hann ju tänka flera saker innan du berättade vad du höll på med. Har aldrig gjort just den varianten armhävningar utan bara vanliga. Kram 🙂

 3. Sarah skriver:

  Haha så roligt det låter xD Förstår att han inte vågade gå in 😉

 4. Marie skriver:

  Haha ja han hann nog tänka allt möjligt innan han gick in, fniss

 5. Kamilla skriver:

  Haha heja dig. Sonen hann säkert få få den ena och andra tanken eftersom han inte öppnade dörren. Så roligt….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..