Sanningen bakom vårt pussel

Visst känns det som att vi är en sån där fantastisk familj, harmoniska och älskliga som sitter där tillsammans och bygger pussel med hela hjärtat. Vi håller varandra i händerna och sjunger ”Kumbaja” i kanon. Det är definitivt inte hela sanningen. För vet du en sak, i denna familj bor den hemska Pussel Diktatorn nämligen. Hon är inte ett dugg trevlig att bygga med. Kolla här..

Alla bitar måste sorteras i en viss ordning. I detta pussel är det till exempel ansikten och dom tittar åt olika håll- SORTERA ÅT RÄTT håll för guds skull. Och steg två är att de hamnar i rätt färg också.. Gärna i en färgskala…

20190205 103224523665927572109720.jpg

Gud nåde den som rör till det bland bitarna eller puttar till pusslet så att det rör på sig. Då blir diktatorn paralyserad av ilska och skrämmer ihjäl sina medpusslare med onda mördande blickar som får Häxan Medusa att verka snäll.

20190205 1032363716225876391118591.jpg

Det allra värsta du kan göra mot Pussel Diktatorn är att tappa ner pusselbitar på golvet, eller störa ordningen bland bitarna som lagts omsorgsfullt där dom ska vara. Herregud, det är en  dödssynd.
Utan att avslöja vem det är som är Pussel Diktatorn i familjen kan jag berätta att jag nu sitter där själv och pusslar varje kväll. De andra familjemedlemmarna har gett upp och gått och gömt sig i ren förskräckelse.

  1. Haha pussel diktatorn😂 Förlåt men jag tyckte verkligen det lät roligt. Jag har inget tålamod till pussel🙈

  2. Maria skriver:

    Älskar att bygga puzzel de gör mig lugn 😁

  3. Är du en sån där pusselnazist??

  4. Va bra att du är ärlig 💕 det e kul o lägga pussel det gjorde jag o min bror i julas 💕

  5. Älskar din ärlighet och känner igen mig i en hel del! 😀 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..