Herregud, sa jag det där?

Jag var på ultraljud för att kolla upp sköldkörteln. Och alltid när jag är lite nervös säger jag saker som verkar så sjukt dumma. På något konstigt vis får jag stora grodor i halsen, tjocka äckliga gifta paddor med böldpest på ryggen. Jag tänker mig inte för när jag är nervös utan odjuren liksom skuttar ut ur munnen av sig själv.

Läkaren välkomnade mig och läste upp varför han fått min remiss. Och då började mitt nervösa jag…
– Ja, det är ju bra att kolla vad man har i halsen, Man vet ju aldrig vad som har hamnat där *nervöst skratt*.
Han tittade konstigt på mig och förstod inte vad jag menade.
– Ja alltså, där kan ju hamna både det ena och andra *mummel*.
Då började jag fundera på VAD som kunde hamna där förutom mat och dryck. DÅ BLEV jag tomatröd i huvudet. Och jag tänkte vad jag trodde att han tänkte om mig egentligen, men herregud!
Istället för att bara vara tyst ville jag släta över det på ett snyggt sätt och säger det, ja jag säger det….
– Ja man vet ju aldrig vad som slinkit ner i halsen…

Sen förstod jag att… detta uppfattades nog på helt fel sätt. Läkaren var ganska tyst resten av undersökningen. Och som tur va var jag också tyst! Fast det var väldigt svårt.

Straffet för min dumhet är att visa hur jag såg ut på stenåldern….

 1. Alltså ,jag dör!
  Sådär är jag också, när jag blir nervös glappar truten. Vet inte hur många utvecklingssamtal på jobb jag suttit på och när jag går därifrån har jag lust att gömma mig och tänker var gång att faan, sluta prata!

  Läcker bild 😉

 2. Ha, ha, ha. Ja du, när man får mundiarré och det aldrig tar slut, bara flödar. Då är det otroligt pinigt och man vill bara försvinna från jordens yta.

 3. Alltså jag förstår precis! 🤩Minns att jag svamlade när jag fick lugnande då ett ärrbråck skulle opereras i ”vaket” tillstånd i december. Sen slocknade jag!
  För övrigt så tror jag att sjukvården är vana att höra både ett och annat! 😁
  Fin du var på stenåldern! 😍

 4. Hahaha men gud så pinsamt. När jag är nervös kan jag också bara säga vad so,m helst. Eller om det är stelt så kan jag ibland försöka få upp stämmningen ibland men lyckas inte haha

 5. Jag är också sån när jag blir nervös eller när jag av någon anledning inte känner mig bekväm. Jag säger en massa konstiga grejer och jag vill helst sjunka genom marken när jag kommit på vad jag sagt….

 6. Hahaha nu fick jag mig ett riktigt gott skratt!!😂😂 Kanske har jag liiite för livlig fantasi, men hursomhelst började jag genast att fundera på exakt vad det skulle kunna vara…😆😂 Men visst kan grodorna börja flockas på tungan när man är nervös!!😆 <3

 7. Hehe förstår dej totalt jag blir lika dan varje gång jag ska på hjärtkontroll säger massa konstiga saker ❤️ hoppas det gick bra med dej

 8. Hahahah 😂 förlåt om jag skrattar, men känner igen mig att ibland säger jag bara något som jag inte tänkt igenom först och det kan bli väldigt väldigt fel 😂 jag minns en gång i skolan, jag gick frisör och en klasskompis hade då fått Moss i ansiktet & då slank det ur mig till min lärare ” Ola är det du som sprutat Frida i ansiktet ? ” skäms fortfarande för det hahaha 😂

 9. Eller så var det läkaren som bara var helt humorbefriad… 🙂 Men jag är också rätt bra på att kläcka ur mig helt ogenomtänkta saker när jag är nervös, som att hjärnan inte är kopplad till munnen, typ.

 10. Det där med att prata med läkare är inte alltid så enkelt. Jag vill inte att det ska bli knäpptyst utan brukar prata på ibland kan det verkligen blir tokigt om som din läkare verkligen inte hängde med. JAg tycker hen var lite trist och tråkig…

 11. Jag älskar dig! Underbar kommentar! Kan ju synnerligen bli spännande när det tolkas av yrkesperson som inte förstår humorn i det man försöker förmedla… 😉

 12. Hahaha jag kan ju känna igen mig när jag blir nervös pratar jag också på och ja det blir inte alltid bra. Men hoppas att proverna såg bra ut 🙂 kram <3

 13. Nu får du inte utgå ifrån att alla har samma humor som duo ch jag 😀😀😳😳 eller förrresten. Jag har ju ingen aning vad som slinker ner i din hals.

 14. Hahaha, jag känner igen det där mycket väl. För några år sedan var jag och kollade upp min mage. Läkaren skulle såklart in med sitt finger i rumpan på mig och känna, och han frågade ”Hur känns det?” Och såklart svarade jag ”Som vanligt tack!” blev en pinsam och tyst minut innan vi sa hejdå hahaha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..