På egen risk…

Du kommer in på egen risk. Egen smittorisk. Jag har absolut inget trevligt att dela med mig av mer än ilskna virusbaciller och sprängröda fyllo ögon efter en helg på rave i Köpenhamn. Förra lördagen kände jag mig hängig som bara den men nu har jag drabbats av ett vulkanutbrott som exploderade efter Gabriels kalas. Var det ungdomarna som fick det att bryta ut? Är det kontentan av att dom körde Arne Alligator på repeat? Det blir man verkligen sjuk av… Se HÄR.

En påminnelse, du vet att jag har en Facebooksida för bloggen va? Kom in, där har vi ganska kul emellanåt!

Jag är också med i en grupp för Influencers (blogg, Insta och Youtube) på Facebook där vi hjälper varandra med engagemang och pepp. Kom in på United Influencers om du vill engagera dig för att få engagemang själv. Nej inget är gratis, du får jobba lite för det såklart.

Haha älskar detta fotot på Mira och hennes kusin Milton när vi var i Thailand. Här hade vi varit på en utflykt och det var visst lite jobbigt… haha Det är ungefär så jag känner mig nu!

 1. Helen skriver:

  Krya på dej!
  Om du tycker Arne A är jobbig så lyssna på Baby Shark och dom andra i samma ”serie” helst Monkey Banana 😀 då skrämmer du nog bort bacillerna igen 🙂
  Ps Elise kommer att älska den 😉

  1. fnulan skriver:

   Hahah den fick jag stå ut med i två veckor på semestern.

 2. Å nej, inte du också! Håller visst själv också på att åka dit… VILL inte! Har inte tid! Åker till USA på fredag….
  Kram och krya på!

 3. Åh så tråkigt att vara sjuk. Självklart så gillar jag din fb sida🙏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..