Min stora förebild

Just nu är jag med Mira på photoshoot så jag skulle haft semester men här ligger jag i ett främmande hus med feber och ögoninflammation och kamerateamet får ta hand om Mira. Så sjukt taskigt att dom inte fokuserar på hennes sjuka mamma istället *host host snörvel och ett satans gnäll*.

ÅH min stora idol Mia Törnblom kommer till Slagthuset i Malmö den 24 april JAG LÄNGTAR, och jag ska dit. I love Mia. Den härliga personligheten hon har på scenen har hon banne mig privat också, varm, genuin och fin. Hon är bara så sjukt jobbig och får mig att tänka till och komma på alla fel jag gör och hur jag borde göra istället haha =).

Kan du inte haka på? Vi kan väl ses där och ha en annorlunda tjejkväll? Visst behöver vi alla höra mer om inspiration och medkänsla. Vi kanske kan samla ihop oss och käka tillsammans innan eller ta ett glas vin efteråt?

2017-03-23 20.46.03

Fina Mia hittade mig i vimlet på Slagthuset sist vi såg så vi fick hinna med en kram och några meningar. Jag hoppas att vi får mer tid tillsammans när hon kommer ner denna gången, det har hon faktiskt lovat mig.

 1. Det låter verkligen intressant! Har inte varit och lyssnat på Mia någon gång. Ska ta mig en liten funderare och kolla upp biljetter!

  Men du, ligger du sjuk på bortaplan?!? Inte kul alls… Hoppas att du snart får komma hem och bli ompysslad av mannen. Krya på dig ordentligt nu innan du börjar jobba och stöka runt igen! Nu är jag säkert lika jobbig som Mia… Men jag vet ju att du är som jag, ska ”bara”……..
  Kram & krya på! <3

  1. fnulan skriver:

   Ja vi är för lika…… <3

 2. Maria skriver:

  Usch låter inte kul att vara sjuk hoppas det går över snart fina du.

 3. Kamilla skriver:

  Jag hade gärna hängt å om det inte varit på tok för många mil mellan oss. Jag har sett Mia för kanske fem år sedan och tyckte hon vare grym

 4. Marie skriver:

  Oh vad roligt att ni träffats och fick kramas, och ja hon är verkligen en isnpiration

 5. Amanda skriver:

  Vad roligt att du ska få träffa henne igen och ni ser så fina ut! Se till nu att bli frisk och kry, Är det Mira som kanske har smittat dig? Kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..