Min stora förebild

Just nu är jag med Mira på photoshoot så jag skulle haft semester men här ligger jag i ett främmande hus med feber och ögoninflammation och kamerateamet får ta hand om Mira. Så sjukt taskigt att dom inte fokuserar på hennes sjuka mamma istället *host host snörvel och ett satans gnäll*.

ÅH min stora idol Mia Törnblom kommer till Slagthuset i Malmö den 24 april JAG LÄNGTAR, och jag ska dit. I love Mia. Den härliga personligheten hon har på scenen har hon banne mig privat också, varm, genuin och fin. Hon är bara så sjukt jobbig och får mig att tänka till och komma på alla fel jag gör och hur jag borde göra istället haha =).

Kan du inte haka på? Vi kan väl ses där och ha en annorlunda tjejkväll? Visst behöver vi alla höra mer om inspiration och medkänsla. Vi kanske kan samla ihop oss och käka tillsammans innan eller ta ett glas vin efteråt?

2017-03-23 20.46.03

Fina Mia hittade mig i vimlet på Slagthuset sist vi såg så vi fick hinna med en kram och några meningar. Jag hoppas att vi får mer tid tillsammans när hon kommer ner denna gången, det har hon faktiskt lovat mig.

LOADING..