Mira på uppdrag

Igår offrade febriga jag mig för Miras skull och överlämnade henne i gott och tryggt sällskap med hennes nya ”familj”. Hon är van vid att  få nya pappor, mammor och syskon. Mira lever i det moderna familjelivet med alla konstiga konstellationer. En gång hade hon en mamma som skulle var 13 när hon fick henne =).

Herregud vad Mira hade roligt igår, alltså hon ÄLSKAR det och fotografen sa att ”Mira slår oss med häpnad”.
Det var nära att jag fick köra hem med fem studsmattor eftersom den snällaste ”pappan” ever (enligt Johan Flodin själv) lovade Mira det. Tyvärr ingick inte dom inte i jobbet och Johan den snålisen vägrade betala. Vadå är inte modeller typ skitrika?

Biltema Mira modell-7

Alla foto och filmuppdrag Mira gör är super hemliga tills allt är klart men vi fick berätta så mycket som att det är ett uppdrag för Biltema. Detta är härliga Lucas och Johan som hon jobbade med igår, dom tillhör också Sweden Models.
När vi satt och bläddrade i en Biltema katalog hittade vi Lucas där med sina ”systrar”. Nu får du fundera på var du hittar Mira om ett tag  😉

Biltema Mira modell-8

Tyvärr känner jag att det var så urdumt av mig att åka och lämna henne igår för idag har jag fått ett rejält bakslag och mår skit… Suck… Det är farligt med Alvedon för då känner man sig frisk….

Uppdrag Mira gjort: IKEA, Alga, me&i, Skånetrafiken, Biltema x 2, Freundin (tysk modetidning), Tv4 Det stora tårtslaget, Konstfoto Freddy Billqvist och lite uppdrag för P4 Malmöhus.

LOADING..