Mira på uppdrag

Igår offrade febriga jag mig för Miras skull och överlämnade henne i gott och tryggt sällskap med hennes nya ”familj”. Hon är van vid att  få nya pappor, mammor och syskon. Mira lever i det moderna familjelivet med alla konstiga konstellationer. En gång hade hon en mamma som skulle var 13 när hon fick henne =).

Herregud vad Mira hade roligt igår, alltså hon ÄLSKAR det och fotografen sa att ”Mira slår oss med häpnad”.
Det var nära att jag fick köra hem med fem studsmattor eftersom den snällaste ”pappan” ever (enligt Johan Flodin själv) lovade Mira det. Tyvärr ingick inte dom inte i jobbet och Johan den snålisen vägrade betala. Vadå är inte modeller typ skitrika?

Biltema Mira modell-7

Alla foto och filmuppdrag Mira gör är super hemliga tills allt är klart men vi fick berätta så mycket som att det är ett uppdrag för Biltema. Detta är härliga Lucas och Johan som hon jobbade med igår, dom tillhör också Sweden Models.
När vi satt och bläddrade i en Biltema katalog hittade vi Lucas där med sina ”systrar”. Nu får du fundera på var du hittar Mira om ett tag  😉

Biltema Mira modell-8

Tyvärr känner jag att det var så urdumt av mig att åka och lämna henne igår för idag har jag fått ett rejält bakslag och mår skit… Suck… Det är farligt med Alvedon för då känner man sig frisk….

Uppdrag Mira gjort: IKEA, Alga, me&i, Skånetrafiken, Biltema x 2, Freundin (tysk modetidning), Tv4 Det stora tårtslaget, Konstfoto Freddy Billqvist och lite uppdrag för P4 Malmöhus.

 1. Haha! Du är inte klok!
  Är Mira ledsen över att hon inte fick sina studsmattor?
  Hon ville ju inte ge mej ditt visa kort ju!

  1. fnulan skriver:

   Hahahha ska DU säga!! Kram på dig Johan

 2. Sandra skriver:

  Så kul, min dotter har också velat vara modell, har skickat in lite förfrågningar, men inte fått svar. Tänkte hon skulle bli kändis och ta hand om sin mamma ❤

 3. Marie skriver:

  Ohh hon är ju så söt, roligt att hon fått fler uppdrag, ska bli kul att se henne i Biltema snart då, =D

  1. fnulan skriver:

   Haha jaaaa jag lovar att berätta här =)

 4. Anna skriver:

  Hur cool är inte Mira?! Liiite dumt att du inte lyssnade på vad du själv behövde, så jag hoppas att du tar och vilar ordentligt ett par dagar nu!

  1. fnulan skriver:

   ja det var sjukt korkat…. men igår sov jag typ hela dagen och nu känner jag mig bättre!

 5. Kamilla skriver:

  Så kul och spännande för Mira med nya uppdrag. Makens brors dotter jobbade och jobbar ibland som modell ff. En av mina närmsta vänners dotter jobbar nu som modell världen över Annalisa som var så liten och blyg förr

  1. fnulan skriver:

   Åh men se vad det kan få barn att blomstra! Jag vet inte om det är nåt för Mira sen men just nu är det i alla fall <3 Så länge hon tycker att det är kul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..