Miras corner- Tivoli

Hej. Jag har inte pratat i miras corner på väldigt länge. Jag ska prata om Tivolit. Jag tyckte att VR (Virtual reality) var lite läskigt för jag visste inte vad som skulle hända och ibland kändes det som jag skulle trilla. Men jag åkte Rutshebanen världens roligaste carosell och den äldsta på tivolit! Och dåtid är i förritiden Annie! (Annie är min lärare och världens bästa lärare) och jag hade det i läxan! Jag ska vara ledig på tisdag och då fick jag i läxa att  berätta vad dåtid är för nåt.                             

Tivoli vinter-8
Här är Virtual reality
Tivoli vinter-16
                                Här är jag och Cornelia med en snögubbe         
Tivoli vinter-14
                                                                                                                                När jag drack varm oboj med grädde för första gången det var så gott!                 
Tivoli vinter-24
                                                                                                                                  Här var på skridskobanan där jag åkte!

LOADING..