Miras corner- Tivoli

Hej. Jag har inte pratat i miras corner på väldigt länge. Jag ska prata om Tivolit. Jag tyckte att VR (Virtual reality) var lite läskigt för jag visste inte vad som skulle hända och ibland kändes det som jag skulle trilla. Men jag åkte Rutshebanen världens roligaste carosell och den äldsta på tivolit! Och dåtid är i förritiden Annie! (Annie är min lärare och världens bästa lärare) och jag hade det i läxan! Jag ska vara ledig på tisdag och då fick jag i läxa att  berätta vad dåtid är för nåt.                             

Tivoli vinter-8
Här är Virtual reality
Tivoli vinter-16
                                Här är jag och Cornelia med en snögubbe         
Tivoli vinter-14
                                                                                                                                När jag drack varm oboj med grädde för första gången det var så gott!                 
Tivoli vinter-24
                                                                                                                                  Här var på skridskobanan där jag åkte!

 1. Vilken klok liten tjej! Ni kanske kan virka nätpåsar tillsammans för att ha till frukt och annat som man annars använder plastpåsar till?

 2. Sandra skriver:

  Så roligt att få läsa 👍 tycker absolut att hon ska få skriva oftare ❤

  1. fnulan skriver:

   Jaaa hon vill ju en gång i veckan =)

 3. Joy skriver:

  Åh, vad mysigt att få läsa ur hennes perspektiv! Älskar dessa inlägg ju. ❤️

  1. fnulan skriver:

   <3 Ska hon få göra det oftare kanske?

 4. De här inläggen är så mysiga! Hennes ord sätter en helt ny dimension på upplevelsen ni delade i Köpenhamn. Kram Mira!

  1. fnulan skriver:

   Mmmm ska låta henne skriva oftare <3

 5. Sötaste tösen alltså! Kul att få läsa från hennes perspektiv 😀

  1. fnulan skriver:

   Jaaa blir lite annat då =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..