OJ vågar jag ens…

Vilken jakt det har blivit på resande Influencers. Är det bara vi som reser? Det visste faktiskt inte jag och jag hade ingen aning om att det är vi som ska ta ansvar för att inte andra heller ska resa. Jag ska verkligen bättra mig och ta på mig att meddela allt affärsfolk att dom minsann ta möten på Skype eller på tåg som aldrig går som dom ska.

Det är väl INGEN som inte säger att vi inte ska ta ansvar för vad vi gör mot vårt klimat, men den här häxjakten är ju helt sjuk. Mina vänner Mirka och Carola har blivit fullständigt lynchade på sina bloggar.

Det finns en jättebra sida där man kan klimatkompensera. Jag ska minsann göra det så att folk är tysta när jag flyger till Spanien i april och till Cypern i maj! Då betalar jag för utsläppen och för att någon ska ta hand om avfallet. Kan alla vara glada då? Eller i alla fall lite gladare?

cypern 2
Hit åker jag och min kompis Annika en vecka maj-juni. En veckas kvalitetstid med finaste vännen på ett barnfritt hotell. Det behöver vi båda <3

Cypern

 1. Mirre skriver:

  Och jag tycker du ska njuta av din vistelse där till fullo, så önskvärt det hade varit för mig,fast psst jag ska ju åka i sommar jag med 😉

  1. fnulan skriver:

   Ja men haka på!!!

 2. Sandra skriver:

  Ser underbart ut. Hörde på tv:n om att vi kommer ha el flygplan. Jisses, jag hänger inte med i utvecklingen 😂

  1. fnulan skriver:

   Men shit, tänk om det är strömavbrott när det är dags för laddning hhaha

 3. Jag tycker alla ska ta ansvar för miljön och att man ska undvika att flyga om det går. Men ibland kan man ju bli tvungen att ta flyget för man behöver den där solsemestern av andra skäl. Såklart att influencers inte ska behöva bli påhoppad för detta.

  1. fnulan skriver:

   Jag håller helt med dig!!

 4. Agneta skriver:

  Åhh vad jag tycker vi är dåliga på att debattera .Jag läser också Carolas blogg.Jag kommenterade inte för jag vill inte följa med på deras resa.
  Ok,det är populärt att klaga på flygande för tillfället . Men de flesta ifrågasatte hur en veckas resa utan mat kunde kosta 12000 kronor. Och det reddes aldrig ut. De som följer Carola och Mirka är nog många som inte är höginkomsttagare . Förlåt om jag hijackade ditt kommentarsfält för detta. Men jag får spunk när vuxna människor inte kan diskutera,hur ska våra barn lära sig det då. Ha det härligt i solen.Kram

  1. fnulan skriver:

   Ja jag såg det också Agneta och ville inte heller gå in i den diskussionen precis som du eftersom jag inte heller ska följa med. Jag har sagt till Mirka och Carola att det är väldigt dyrt för det är det. Och det kan vi tycka men det var alldeles för mycket skit dom fick ta för något dom kanske inte kan råda över. Stor kram härliga Agneta <3

 5. ÅsaS skriver:

  Har sett flertalet påhopp på influencers som åker på flygresor, både kortare och längre sträckor. Så tråkigt att se detta. Vill man upptäcka världen och öar långt ut till havs finns det inte så många alternativ till just flyg. Och konstigt nog, de som skriker högst är också ute på flygresor runtom i världen. Så hur vore det om det sopades framför egen dörr innan man kastar skit på andra..?
  Själv tycker jag om att resa till solen och värmen och unnar mig det 1 (kanske 2) gånger/år. Och hur jag sen kompenserar utsläppen är väl helt och håller upp till mig och mitt samvete.
  Jag tycker häxjakten har gått alldeles för långt.. Och jag unnar dig dessa resor som du har framför dig! Lite avis är jag allt på kompisresan, men inte ett dugg missunsam.
  Kram 💕

  1. fnulan skriver:

   Ja det är ju det att det har blivit hysteriskt! Jag hoppas att det kommer till att finnas en lösning så att vi kan fortsätta resa. KRAM på dig fina Åsa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..