En (o)vanlig lördag hos oss

Jag vet att vi inte är riktigt som andra familjer kanske men vi är faktiskt väldigt bra i alla fall. Varför vara normala när vi kan vara unika? Vara vi? Vad gjorde vi då denna lördag kväll förutom att jag och Mira hoppade i soffan av glädje när det var Mello?

20190216 14115804803326525815770107.jpg
1. Gabriel hade köpt hem en låda full av kinesiskt (eller japanskt? Är väl samma sak typ?) konstigt godis som han och Mira provsmakade. Dom visste inte riktigt vad det var dom åt. Det var antagligen tur.

20190217 0936458651633879942603781.jpg

2. Jag klippte mannen. Och då ska du veta att jag aldrig någonsin har medverkat i någon form av utbildning till hårklippning. Mannen säger alltid:
– Äsch hur svårt kan det va, det växer ut. Klipp.
Det blev faktiskt bra och vi tjänade 300 kr så att jag kan handla annat till mig själv.

Jenga

3. Vi spelade Jenga och då tar vi inga hänsyn till någons ålder. Det är på liv och död, no mercy, sämst förlorar. Det var dock jag…

Mannen

4. Stackars mannen, han har en fru vars mamma ägt en syaffär, jobbat som syslöjdslärare och sytt upp bland annat brudklänningar och orkestermunderingar. Han drog alltså nitlotten för jag kan verkligen INTE sy. Jag har aldrig behövt lära mig. Mamma har alltid fixat och ikväll sydde mannen upp de nya gardinerna.

Det var vår lördag, hur var din?

 

 1. Liw skriver:

  Härlig inblick i er lördag. Mello ÄR mysigt 🙂
  Gillar din mans pose där framför symaskinen. Han tar detta på allvar, det syns 😉
  Jag klippte mina tre barn häromdagen och jag kan inte heller alls bra, men de verkar inte bry sig och lite pengar tjänar man. Jag vill lära mig hur man klipper en lugg bättre, tips?

  1. fnulan skriver:

   Haha jaaa det är på liv och död =)))) ÖÖö fråga inte mig, jag kan verkligen inte haha!! Kolla YT =)

 2. Åhh älskar verkligen att provsmaka ovanligt godis 🙂

 3. Vilken härlig lördag! Jag tycker det var underbart att läsa om din lördag. Jag hade velat vara med! Jenga är så kul! Man blir aldrig för gammal att spela det.

 4. Jag var hos min bästa vän; åt nachos 🤘🏼👌🏼😊

 5. Amanda skriver:

  Men det var väl en bra lördag tycker jag 😀Vad bra att du har en man som både kan laga mat och sy gardiner när det behövs. Tycker att de är bra att de finns män som kan sy också 👌Jämnställt ska de va😊Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..