I annonssamarbete med LENSDAY

Tant ser dåligt i mörker…

Hej fina, vill du se eller vill du hitta det bästa utbudet till det lägsta priset på kontaktlinser? Då ska du lyssna på tanten. Som nybliven tant har jag fått åldersseende från helvetet. När det är mörkt så ser jag inte ett dugg. Är jag ute och går på kvällen så hälsar jag på alla jag möter för att inte missa någon jag känner. Det mest pinsamma är när jag möter någon som jag verkligen känner och bara säger hej ;).

Nu har jag gett upp och jag började använda glasögon i mörkret för två år sedan. Nu orkar jag inte med det mer och kapitulerar fullständigt, jag ska beställa linser. Jag tar månadslinser så att jag kan ha linserna längre eftersom jag inte använder det hela tiden utan endast på kvällen och när jag kör bil. Jag är en van kontaktlinsanvändare så för min del är det inget problem att börja igen och styrkan har jag från min optiker.

För att få rätt linser så råder jag dig att gå till en optiker för att få hjälp med vad som är det bästa för dig. Synen och ögonen skojar vi inte bort utan sköter på rätt sätt.

Anledningen till varför jag tipsar om Lensday är enkel. Här jämför du priserna på kontaktlinser på det som finns ute på marknaden! Så sjukt smidigt tycker jag. Jag älskar att du som läsare kan spara pengar till annat. Det skiljer ganska mycket i kostnad när det gäller kontaktlinser… I know!

Elise

Idag har mormor-tanten fått vara med den här solspridaren <3 

 1. Liw skriver:

  Haha då är jag tant här med fast utan glasögon än så länge 😉
  Mitt mörkerseende har verkligen försämrats och jag har svårt att koncentrera mig när jag kör bil i mörkret. Jag har inte börjat hålla saker längre ifrån mig än för att se bättre men det känns som det kommer närmsta åren. Sånt är livet 😉 Kram!

 2. Himla bra tips! Haha, någon tant är du då inte för känner själv att min syn blivit sämre :’D
  Sv; Men åh tack för inbjudan, tycker det vore jätteroligt att vara med! <3

  1. fnulan skriver:

   Välkommen <3

 3. Sandra skriver:

  Min kära viking har linser, han har köpt via lensway, men aldrig lensday. Kanske skulle prova 👍

 4. Men åh va roligt, har själv kontaktlinser så alltid kul att hitta bra linser till bra pris 😃

 5. Ett super bra tips verkligen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..