Som alla andra ungdomar

Där satt jag och mannen i ”lilla” soffan och lekte ungdomar. Vi gjorde det som vi hela tiden sagt till våra barn: ”hur kan ni”, ”alltså varför”, ”men sluta det kan ju inte vara nåt”. Men se där, än har inte den gamla tanten lagt ner, nu vi ett med youngsterns i huset.

Vi spenderade kvällen med att kolla in Youtube. Vi gjorde det dock inte som barnen och glodde på telefonerna. Nej nej nej nej vi har tagit trenden ett steg längre än dom, vi kollar Youtube på tv:n. Hightech you know. Vi är lite modernare än ungdomarna alltså. Trendskapare.
Idag försöker vi ha sportlov, det går sådär…. Jag har svårt att stänga av jobbet tyvärr.

Ikea soffa Vimle-4

De klipp som ett: fick mig att tjut och två: fick mig att kissa på mig får du här nere. Alltså snälla kolla… Jag dör… på riktigt.

Du MÅSTE LYSSNA!!!! Lova, jag släpper inte ut dig från bloggen förrän du gjort det. 

LOADING..