Känslan när Miras kompis säger….

Alltså förlåt för min sena ankomst men morgonen blev sjukt stressig. Mira skulle iväg på ett fotojobb och vi hittade inte en speciell jacka som hon skulle ha. Grrrr hatar stress och hatar att jag inte kollar upp saker i tid istället för i sista minuten. Men HUR kan en jacka försvinna sådär bara?? UNGAR!

Igår var jag med om en rolig grej. Tänk dig känslan när Miras kompis säger,…..
– Jag älskar att äta lunch hos er.
– Men vad kul att höra. Vad glad jag blir
– Ja man får ju alltid nudlar…

20190219 1251306744670769950296166.jpg

 1. usch det finns absolut inget värre än att behöva stressa på morgonen.Hittade du jackan till slut,?Haha om du alltid bjuder på nudlar så skickar jag över min son till er som älskar nudlar

 2. Hahha . Det är ju mysigt att miras kompis tycker om att äta hos er, hon kanske inte får nudlar hemma?☺ Vet att när jag va barm och åt hos andra så va jag så glad, för det va alltid såfanr mat min mamma vägrade servera. Men hon hade inte ngt emot att jag åt det hos andra☺

 3. Hahaha skön kompis, ska man ta det positivt eller negativt? 😉 Antar att ungen var riktigt positiv för dom brukar ju älska nudlar haha 🙂

 4. Åååååh, kärlek, jag älskar också nudlar så.. kan du skicka ut en portion till gäststugan tack? I utbyte så kan du få.. ett par smutsiga strumpor? Ena har förvisso hål på men du kanske kan använda dom som handdockor?😘

 5. Hahaha, miras kompis kanske inte får nudlar hemma. Det är väldigt smidigt och gott med nudlar ju. Minns att vi alltid åt tacos när en av mina kompisar var hos mig när jag var tonåring 🙈

 6. Haha, skön kommentar av Miras kompis. Jag vet inte vad det är med nudlar men två av mina barn vill också äta nudlar ofta. Jag förstår inte det, tycker de är ganska ”ogoda”.

 7. På morgonen brukar saker få egna fötter och springa och gömma sig!😆 Åtminstone hemma hos mig!😂
  Haha vilken lycka att bjuda på något som alltid är lika uppskattat!😁

 8. Ohh drygt det är då något försvinner som man måste ha just där och då, man yr runt som en virrpanna då och man hittar verkligen ingenting. Haha vilka lyxmiddagar ni bjuder på =D

 9. Underbara barn som är ärliga rakt från hjärtat. Skönt att även nudlar får lite kärlek och plus poäng. Jag önskar också att jag kunde fixa klart innan det blir stressigt till tusen i sista sekund

 10. Haha men toppen att hon uppskattar de ju 😃 Jag älskade nudlar fram tills 7 år sedan (jag vet, borde kommit över de nu 😅) då jag som 16 åring flyttade hemifrån med en dåvarande vän. Vi tänkte va smarta och inte lägga pengar på mat & köpte därför över 100 paket nudlar, gott i början men tillslut var man vääldigt trött på de 😂

 11. Hahaha verkar som den ungen älskar att äta nudlar 😀 Det är ju gott! Ja det brukar hända mig med att saker försvinner precis när det är lite bråttom. Men hoppas ni hittade den 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..