ANNONS

Trevlig kväll

/

Nu är vi på väg till vännerna Annika och Johan, det ska bli mellomys. Mannen är sååååå INTE lycklig över mellomyset. Det finns ju viktigare saker att titta på enligt honom som nån major sak, typ golf eller nåt annat tramsigt som man inte förstår sig på ändå. Bättre med mello eller hur!

Jag tycker att du ska ta och titta in till Sofia under tiden som jag njuter av vin och fina vänner. Sofia var så himla gullig och skrev några fina rader om min blogg och när jag läste kommentarerna blev jag helt bölig. Det är helt sjukt att jag via min blogg kan nå andra och göra en positiv inverkan på deras liv ibland. Det tror man inte när man raffsar ihop sina inlägg. Har du någon blogg som du känner spelar en viktig roll för dig? 

Nä nu väntar taxin (mannen) så jag får sno mig.
Puss på dig och ha en fantastisk kväll. Kanske lite bättre än vad mannen får. Men vad gör han inte av kärlek till sin snygga, intelligenta, sexiga och fantastiska frus skull? 

Auw olalalaaaa, mmmmmmm, slurp…. love you <3

29
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00