Trevlig kväll

Nu är vi på väg till vännerna Annika och Johan, det ska bli mellomys. Mannen är sååååå INTE lycklig över mellomyset. Det finns ju viktigare saker att titta på enligt honom som nån major sak, typ golf eller nåt annat tramsigt som man inte förstår sig på ändå. Bättre med mello eller hur!

Jag tycker att du ska ta och titta in till Sofia under tiden som jag njuter av vin och fina vänner. Sofia var så himla gullig och skrev några fina rader om min blogg och när jag läste kommentarerna blev jag helt bölig. Det är helt sjukt att jag via min blogg kan nå andra och göra en positiv inverkan på deras liv ibland. Det tror man inte när man raffsar ihop sina inlägg. Har du någon blogg som du känner spelar en viktig roll för dig? 

Nä nu väntar taxin (mannen) så jag får sno mig.
Puss på dig och ha en fantastisk kväll. Kanske lite bättre än vad mannen får. Men vad gör han inte av kärlek till sin snygga, intelligenta, sexiga och fantastiska frus skull? 

Auw olalalaaaa, mmmmmmm, slurp…. love you <3

 1. Pärla skriver:

  Härligt med lite ”häng” även om jag förstår mannen din, mellon känns som slöseri med tid haha.

 2. Carro skriver:

  Jag måste tyvärr meddela att jag håller mig på din man denna gången sorry.Hoppas att han inte får men för livet bara

  1. fnulan skriver:

   VAAAA jag som trodde att jag kunde lita på dig!

 3. Em skriver:

  Jag har några bloggar som är viktiga, men det går lite i perioder! 🙂

  1. fnulan skriver:

   ÅH vilka är det?

 4. Mirre skriver:

  Roligt att du tipsar om Sofia. Samt så mysigt med mellokväll med vänner

  1. fnulan skriver:

   Ja hon är fin Sofia <3

 5. Eva N skriver:

  Hoppas ni hade en härlig kväll! Jag har inte sett en sekund ens på mello och det är högst självvalt 😃

  1. fnulan skriver:

   Men Eva!! Du måste ju se Mello!!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..