Haha lite kul dock…

Hej du härliga, ohärliga, ärliga och oärliga personer som är här inne. Är allt bra med dig? Här är det lördag, andas lugnt, plocka lite i min garderob och bara njuta. Låter bra va? Just nu sitter jag i soffan och stirrar rakt fram och ser alla saker som MÅSTE fixas. En list där, en lampa som ska upp, en blomma som behöver ny jord, foton som ska ha nya ramar och en gardin som hänger på snedden. Men vad farao gör det? Ingen annan ser det, bara jag. Så det får vara idag också. Har det varit så ett par månader så kan det vara en vecka eller månad till.

Jag måste berätta en kul och lustig sak. Jag har lagt ut ett foto på Instagram med Mira (ett samarbete) och alla tror att det är två tjejer! MEN det roliga i det hela är ju att det hade kunnat bli så, Mira skulle blivit en tvilling enligt våra första två (tidiga) ultraljud. Tyvärr blev det inte så i slutändan. Det hade nog kanske sett ut så som på bilden då. Vad konstigt!!! Och tänk att ha två Miror, jisses.

Mirax28037851730909436113.jpg

 1. Jag blir galet stressad inuti av att saker står ”ofärdiga”. Konstigt nog så, trots stt jag lever med två småbarn, en sambo och en stor son, verkar det även här som att det bara är jag som ser sakerna.
  Fem år efter att saker skulle ha fixats eller kastats så kan det hända att jag hotfullt väser något om att de fortfarande inte är fixade, och alla ser så förvånade ut; Va? Men duuuu har ju inte sagt något?

  Eftersom jag är kvinna så kontrar jag givetvis där med typ; Den femte september 2009 klockan 15.34 när vi åt kyckling med klyftpotatis, kryddad med rosmarin, så sa jag till huuur kan du ha glömt det?
  Trodde du att sakerna skulle springa till tippen själva eller dyka ner i verktygslådan för att bli fungerande igen kanske?😂

 2. Haha jag trodde med det var två olika när jag såg bilden på Instagram 😂 aja, så fin hon är! & kul med lite samarbete KRAM

 3. Bilden är super coolt gjord. Mira som kikar på Mira. Hon själv måste tycka om bilden. Jag är helt slut känner jag av all frisk luft och fullfart i backarna på dagarna och magiska middagar på kvällarna.

 4. Wow asså älskar den bilden, så himla snyggt gjort och älskar hur ni har tänkt kring klädseln gul klänning och svarta tights och tvärtom

 5. Ofta är det bara man själv som ser sånt du nämner och ibland måste man bara släppa det, och har det varit så ett tag så går det något tag till!

  Läcker bild 🙂 Synd mira 2 inte klara graviditeten 🙁

 6. Men vilken häftig bild. Ser verkligen ut som två Miror.

  Nu är det bra när jag får vara hemma men jag är så trött idag. Har varit trött, sur och grinig hela kvällen på jobbet. Hoppas på en bättre dag imorgon.

 7. Hej på dig själv underbara Malin 😘 ja du ibland är det inte alls roligt att ha en lista med massa grejer som behövs fixas ordning.På tal om gardiner så satte jag upp nya i sonens rum i veckan.Det enda problemet var att jag inte äger en stryckbrädda och då tänkte jag en stund hur skulle Malin ha löst det hela?Kom fram till att köksbordet fick ställa upp.Gud vad häftig bild på Mira tänk om hon hade haft en tvillingsyster som ultraljudet sa från början.

 8. Vilken härlig bild ändå! Ser verkligen ut som tvillingar haha 😀

  Sv; åh tack snälla ♥
  Känner att det enda jag kan göra är att vara positiv när det kommer till alla behandlingar, trotts allt 🙂

 9. Det är helg då ska man ta det lugnt så ta du allt det där med gardiner och lampan kanske nästa vecka 😉 Din Mira är så fin på bilden 🙂 Kram

 10. Det är alltid så mycket saker som behöver göras :/ Som du säger att har det behövts göras det eller det så kan det va ett tag till 😛

 11. Tycker de är så stressande när man har tusen saker å göra och ändå sitter ner. Får inte ro i kroppen till de så de slutar med jag gör allting som ska göras.
  fina tjejer 🙂

 12. Men oj, man får verkligen kika på kortet ordentligt innan man inser att det inte är två olika tjejer. Det kortet redigerade du riktigt bra 👍
  Hon är så söt ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..