Haha lite kul dock…

Hej du härliga, ohärliga, ärliga och oärliga personer som är här inne. Är allt bra med dig? Här är det lördag, andas lugnt, plocka lite i min garderob och bara njuta. Låter bra va? Just nu sitter jag i soffan och stirrar rakt fram och ser alla saker som MÅSTE fixas. En list där, en lampa som ska upp, en blomma som behöver ny jord, foton som ska ha nya ramar och en gardin som hänger på snedden. Men vad farao gör det? Ingen annan ser det, bara jag. Så det får vara idag också. Har det varit så ett par månader så kan det vara en vecka eller månad till.

Jag måste berätta en kul och lustig sak. Jag har lagt ut ett foto på Instagram med Mira (ett samarbete) och alla tror att det är två tjejer! MEN det roliga i det hela är ju att det hade kunnat bli så, Mira skulle blivit en tvilling enligt våra första två (tidiga) ultraljud. Tyvärr blev det inte så i slutändan. Det hade nog kanske sett ut så som på bilden då. Vad konstigt!!! Och tänk att ha två Miror, jisses.

Mirax28037851730909436113.jpg

 1. Sandra skriver:

  Men oj, man får verkligen kika på kortet ordentligt innan man inser att det inte är två olika tjejer. Det kortet redigerade du riktigt bra 👍
  Hon är så söt ❤

 2. Va roligt det hade varit en tvilling 🙂 men inget spelar roll 🙂

 3. Fin bild 😊 din dotter är så söt 😊.
  Inte roligt när man har en hel lista med saker man måste göra 😊

 4. Tycker de är så stressande när man har tusen saker å göra och ändå sitter ner. Får inte ro i kroppen till de så de slutar med jag gör allting som ska göras.
  fina tjejer 🙂

 5. Vilken cool bild, trodde det var två tjejer 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..