Vad tror du om natten….

Vad tror du vännen? Är tv:n uppe igen så att jag kan sova eller ej? Hur tror du annars husfriden är i natt om inte? Stackars mannen han får det inte lätt annars och  absolut inget söndagshångel. Eller får vi se det som en avvänjning- typ ATTPN- Anonyma Tv Tittare På Natten. Det ska vara hemskt program. Och då pratar jag naturligtvis inte tv-program.
Och NEJ tv:n är inte uppe än. Vi har typ inget fäste 😱😱

Img 20190303 160904544836095477513121.jpg

Idag har vi  haft en underbar dag jag och Mira. Vi var en runda på Nova i Lund och jag fick träffa min fina vän Marita som jag saknat massor. Nu på kvällen kom familjen som vanligt på söndagsmiddag. Och Cornelia hade med sig efterrätt idag, semmelmuffins. Här hittade hon receptet.

20190303 192020762143578871569668.jpg

Sen fick lillfisen bada med storfisen (Mira). Det får bli en vana på söndagarna för dom ÄLSKADE det båda två.

20190303 203101620342039655676189.jpg

 1. Det låter helt klart som att ni hade en underbar dag! 😀

 2. carina skriver:

  Måste bara berömma semlemuffinsarna (vrickar tungan). Sedan det här med tv i sovrummet,jag är precis tvärtom,kan inte sova alls då,på soffan går det bra men inte i sovrummet,haha. Vi sov över hos några kompisar en gång,eller vi har väl gjort det fler ggr,men i alla fall,dom har tv:n p i sovrummet,ja jag sov inte en blund,fast jag sov i ett annat rum. Men jag hörde ju bara tv-ljudet,fast det inte var högt,så nä, jag sover bäst utan tv.

  1. fnulan skriver:

   Hahah ja det är helt klart en tungvrickare =))))) Då ska inte du och jag sova ihop med andra ord. Kram

 3. Mysigt med söndagsmiddag och kul att träffa din vän 🙂

 4. Emelie skriver:

  Åh så mysigt med familjemiddag tillsammans, fint sätt att avsluta veckan på 😊 de där semlemuffinsarna såg ju galet goda ut 😍

 5. Sandra skriver:

  Vilken fantastisk dag ❤ ohhhh semlemuffins lät som nått för mig, farligt gott 😉

  Men nu får han väl fixa fäste och sätta upp tv:n så det blir lite lugn i hemmet 😉
  Han kanske inte behövde nån fredagshångel 😮 han kanske är sjuk för det låter inte som om karln är riktigt klok 😮 alla gör väl allt frugan för söndagshångel 😮❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..