Vad är det dom inte förstår?

Herregud lantlollan ska till storstan, huvudstaden, The capital of Sweden. Jag måste se ordentlig ut, det fattar vem som helst. Jag ringde i fullständig panik till min vän Fridha och frisör sedan 10 år tillbaka.
Hjääääälp jag har alldeles för många glitterhår!
Idag har vi fixat till det som tur är, glitterhår i all ära men inte när det syns vilken färgskala dom är i egentligen. Inte farao är det glitter i alla fall. MEN, vad är det med killar/män/pojkar som inte kan fatta hur viktigt det är med snyggt hår? Det kostar att vara snygg och en pingla. Det är dock värt det, Awesome Hair- Happy life and Wife!

Älsklingen min, jag vet att det är skitans dyrt, men är jag inte värd det *blink blink blink*? Jag vill vara vacker för bara diiiiiiin skull *blink blink blink*. Alla dom gånger jag har klippt dig älskade fina, snygga och sexiga man, har vi sparat massor med pengar. Det är dom pengarna jag betalar mina slingor, nyansering och klippning med. Det är min lön, man kan säga att vi betalar varandra i natura 😉 Det fattar ju vem som helst eller hur älskling?

Img 28946607907438279912125.jpg

Supernöjd! För två år sedan var jag otrogen mot Fridha på grund utav ett samarbete och den frisören fullständigt förstörde mitt hår genom att bränna sönder det. Så pass mycket så att jag bölade och fick sätta in löshår för att dölja misären.
Se, det är livsfarligt att vara otrogen, ALDRIG MER.

Img 28955157017840021460756.jpg

 1. Lillan skriver:

  Så otroligt mysigt det låter 💖💖💖💖

 2. Haha så härliga ni är! Håret blev verkligen så himla fint <3

 3. Åse skriver:

  Det vart superfint:) nästan så jag vill ha ljust igen haha

 4. Supersnyggt! Min frisör tycker att jag ska prova att bli lite ljusare, så det får kanske bli en dyr frisörnota här också inom kort 🙂
  Kram vännen

 5. Emelie skriver:

  Wow så snyggt det blev! Jag har tyvärr inte hittat någon riktigt bra frisör sedan jag flyttade dit vi bör nu (10 år haha) så det blir alltid olika varje gång i hopp om att jag ska bli galet nöjd, men det har inte hänt än 😆

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..