Det tar tid med skönhet

Du, förlåt, det var absolut inte meningen att komma försent till jobbet (bloggen). Idag prioriterades du bort till 100%, Japp, jag är helt säker men det kan ha varit 310% också. Efter jobbet idag var Mira och jag på en underbar eftermiddags utflykt. Jag ska göra dig grön av avund och berätta om vårt mys men jag måste börja packa inför vår melloresa i morgon.
Oj, du blev visst grön redan nu 😉 Jag ska trycka in det lite till..
MELLO, MELLO, MELLO, MELLoooooooo <3

20190307 1703156584149719627856086.jpg

 1. Moa skriver:

  Kul med mello tillsammans 😍

 2. Amanda skriver:

  härligt med lite egentid med sin barn fixa fransar och naglar ☺️ låter som en kanon dag

 3. amanda skriver:

  Ha en underbar tur:)

 4. Sandra skriver:

  Ni kommer få en fantastisk tur till mellon ❤
  Ha en underbar tur ❤

 5. Olga skriver:

  Hahah, jag måste erkänna att jag blev väldigt grön! Ha en underbar resa nu tillsammans ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..