Att utmana sin dödsångest

Klockan är halv 12 och vi ligger fortfarande i hotellsängen och myser. Mira kollar film och äter Pringles. Det var så hon ville ha dagen. Igår fick min dödsångest sig ett ordentlig gymnastikpass. Passet i backarna med Emma var inget mot detta. Och hur gjorde jag då? Jo, jag använde mig av kollektivtrafik i Stockholm. Alltså du kan inte fatta hur jobbigt det är för mig. Jag får krupp, halsbränna, klimakteriesvettningar och fis-mage på en gång. Alla dessa tunnlar, allt detta folk överallt som ger en onda blickar om man råkar missa högerregeln eller står på fel plats. 

Men igår.. då tog jag tjuren på hornen och skaffade en tunnelbana karta. Jag tog över kontrollen och körde på stenhårt. Jo några fel rulltrappor blev det. Jag tog fel på pendeltåget och tunnelbanan men vi överlevde. När Mira suckade över mina misstag så sa jag glatt (med fullständig panik inombords)
Joo men Mira passa på och njut av tunnelbana och rulltrappor. Detta får vi aldrig uppleva hemma.
Fasiken jag är stolt att jag vågade åka så. Mira var lite rädd eftersom vi sett programmet på tv. Hon var också stolt. Vilket team vi är.

20190309 0932064602490357853642758.jpg
Nu är Mira redo att gå in på Mall of Scandinavia. Dags att hålla hårt i plånboken =) KRAM på dig.
20190308 1907204451275704081443012.jpg

Middagen igår blev på Vapiano efter Miras önskemål. Hon tog Musse-Pizza och jag en Tryffel Carbonara. MUMS
20190308 1903492282071300980310074.jpg

 1. Sandra skriver:

  Jisses, det var riktigt TUFFT av dig, jag är också livrädd för allt folk och kollektiv traffiken där 😉

  1. fnulan skriver:

   Jaaa shit vad hjärtat slog =) Nu är jag skitmallig!

 2. Men wow, eloge till dig som ändå kämpade dig genom det. att du ens gjorde de liksom. heja dig! 🙂

  1. fnulan skriver:

   Jaaaa jag är skitmallig haha =)

 3. Åse skriver:

  Jag har åkt tunnelbana en gång. De var hemskt. Stressen ,att hitta allt. Och när man vet hur mkt saker som händer där

  1. fnulan skriver:

   Hahha jaaa det är hemskt!!

 4. Va duktigt o modigt o kämpa sej igenom något man tycker e jobbigt , bra kämpat 💕👍🏻

 5. Så gott med pizza och vad modigt av dig❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..