Bakfull

Vågar jag mig in här eller du har lämnat mig med buller och brak efter mitt mello tjat? Jag blir på riktigt upprörd på er som inte delar mitt intresse. Det måste vara något fel i er uppfostran på något sätt 😉 Nä jag bara skojar, men alla som känner mig vet att jag är mellofantast och idag kommer smällen, baksmällen efter mellofestens starka drog.

Jag kommer att berätta efterhand om helgen men nu ska jag avsluta en helt underbar helg med Mira med en mysig tågstund. Hon är så lycklig, 9 autografer och bilder tillsammans med tre stora idoler, Hanna, Malou och Nano. Det häftigaste enligt henne var att hon vågade fråga Bishara om autografen. Jag fick även ett par ord med Lina Hedlund som jag träffat tidigare på event och fest. Underbara Kicki dök förbi innan uppfräschningen av Lisa Ajax smink. Shit så cool Kicki är som lever sin dröm som MUA med fantastiska artister och flera år på mello. Du är min idol Kicki!

Mello 2019-90

Malou kom sist men det gjorde inte Mira något eftersom hon fick träffa sin stora idol efteråt.

Mello 2019-86

Men hur rar var inte Nano då? Han sa till pressen att dom fick vänta, han ville säga hej till fansen först.

Mello 2019-82

Skita-snygga Lina, och så förbaskat trevlig och genuin också. Ledsamt med Alcazar men good för Lina som är helt amazing på egen hand. Arenan vibrerade när det var hennes låt.

Mello 2019-84

Haha men så suddigt, men så kul att träffa Kicki. Vi bloggade tillsammans på Femme hos Hannah Graaf tidigare. Nu kör vi alla solo-bloggar.

Mello 2019-85

Det syns hur glad Mira är eller hur =) Bishara ser inte så ledsen ut heller tycker jag.

IMG_93221
Haha stackars dessa två tjejer, vi crashade deras foto fullständigt men sen var Ida med kameran så snäll och skickade bilden till mig, alltså hur gulligt är inte det då??? TACK snälla du <3

 1. Sandra skriver:

  Så himlans kul ni verkar ha haft en fantastisk kväll.
  Du får tala om för Mira att jag är grymt avis ❤

  1. fnulan skriver:

   Ja det ska jag berätta för henne!

 2. Men wow, att vara där. att få vara på plats. Det måste ha varit en fantastisk upplevelse. 😀

 3. Asså jag älskar verkligen att se barn efter att de träffat sina idoler, heeelt euforiska 😍

 4. Lillan skriver:

  Åh vilken HÄRLIG upplevelse för er båda 2! Jag är en mello fantast i smyg 😉 Men detta såg så skoj ut , och riktigt häftigt på alla sätt och vis. Nano är en stor favorit jag bodde i samma stad som han förut. Det är riktigt härligt att ni hade en toppen helg.

 5. Så fantastiskt roligt och kul att ni kunde få fotografer med!!! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..