Mannen glider in på en räkmacka

Min älskade man, den dagen han kom in i mina stora barns liv var den dagen då han faktiskt tog ett ansvar som en pappa ska göra. Dom har alltid kallat honom ”Barbapappa” och alltid varit så tacksamma för hans kärlek och närvaro.
Nu har dock ”Barbapappa” stigit i  graderna och fått äran att bli ”Babbamoffa”. Och vet du, den där Elise är alldeles frälst i honom.  det värsta är att han får den kärleken utan att ha gjort sig till, pratat bebisspråk eller jobbat som sören för att få respons. Han bara får den. Sådär bara. Helt gratis. Han har alltså med andra ord glidit in på en räkmacka. Pfft…. hmmmm….. tsssss…

Jag jobbar stenhårt på mitt mormor-mission genom att jag jollrar, sjunger, kastar upp i luften, fjäskar, pussar, pratar i hög falsett, lovar guld och gröna skogar för att få bekräftelse på att jag är världens bästa mormor. Tydligen är receptet att inte försöka så mycket som går hem. MEN herregud jag blir ju som förbytt när jag är med detta lilla barn.

Jag ber redan nu om ursäkt för sämsta bilderna men dom är så söta…

20190310 1912213857824870008836584.jpg

Helt plötsligt så sitter dom där på golvet och myser sidan om varandra. Och Elise får världens bästa underhållning. Hon får se sig själv och ”Babbamoffa” på iPaden. Du skulle se vilken lycka. Hahaha jag dog av skratt.

20190310 1913323638444292222216426.jpg

 1. Men vad fint! Härligt för Elise att ha en massa olika människor i sitt liv, som kommer att finnas där för henne i olika situationer!
  Bra att få göra olika saker med olika människor liksom 🙂
  Kram

  1. fnulan skriver:

   Ja man får ju favoriter till olika saker eller hur <3

 2. Sarah skriver:

  Vad roligt för honom att han är så omtyckt av barn.

 3. Yela skriver:

  Elise är verkligen lyckligt lottad med så fantastiskt fina morföräldrar🌷 Verkligen gulliga bilder!

 4. Marie skriver:

  Haha så blir min mamma och svärmor med så det går nog inte låta bli =D

 5. Anna skriver:

  Haha! Perfekt underhållning att se sig själv i iPaden! Ska också börja göra det när jag vill sysselsätta mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..