Haha Fnulan ingriper

Min mamma och pappa var på semester och jag passade huset och tog död på deras blommor genom att inte vattna dom.
Jag körde dit en dag och såg att det stod en tom skåpbil på deras garageuppfart! Jag kollar upp registreringsnumret och vet inte vem det är som äger bilen. Då smyger jag runt och fotograferar för att ha bevis. Jag håller på att skita på mig! Och fick panik när inte mina föräldrar svarade. Jag ringde min svåger som kommer snabbt med sina arbetskamrater. Dom lämnar alltså sin arbetsplats för att hjälpa mig. Jag blev dock orolig för att vi alla skulle bli ihjälslagna av tjuvarna så ringer jag polisen.

Polisen försöker lugna mig och berättar att bilen ägs av en person som inte har varit i trubbel innan. När Polisen också börja tycka att det verkar konstigt så kallar han på förstärkning. Samtidigt går det upp ett ljus hos mig och jag bryter ihop av skratt fullständigt…… Det var ju mammas och pappas resesällskap som dom reste med, såklart hade dom ställt sin bil där!

Det blev i alla fall en väldigt spännande

 1. Sandra skriver:

  Haha, men du är väl för härlig, jag dör av skratt…
  Jag gjorde lika, det stod en tom bil vid vår skogsväg och hit kommer typ aldrig bilar. Jag tog kort på reg. skylten som bevis. Berättar för maken som också tycker det är skumt, så han går ut på trappen. Då ser vi en figur komma gående och maken går för att möta upp trots mina starka protester om att han kommer bli ihjäl huggen. Jag såg framför mig, död familj hittades efter flera veckor i ett hus ute i skogen. Jag var däremot beredd med hammare i högsta hugg. Det visade sig att han fick leva och fick komma tillbaks till mig med informationen att de kommer stå där varje höst eftersom det är älgjakt haha. Älgjakt i skogen, så ovanligt 😂😂

 2. HAhahah alltså jag dör, vilken rolig historia!!!

 3. Ha ha, men du är ju helt underbar!!! Ännu en fnula alltså 🙂 Tycker ofta att dina föräldrar är inblandade i dina ”fnulor”, ha ha!!!
  Kram

  1. fnulan skriver:

   Hahhahah jaaaa eller hur. Så då kan jag skylla på dom då ju! Kram

 4. Carro skriver:

  Ojdå först lyckades du med att få död på deras blommor som du skulle vattna🤣Sen glömmer du bort att det är deras resesällskaps bil och målar upp värsta bilderna i huvudet om bilen.Tror nog att dina föräldrar kommer anlita dig som blomvakt och husvakt fler gånger 😅Vad sa polisen när du kom på att det inte var några inbrottstjuvar som var i huset utan bara dina föräldrars resesällskap?Det värsta av allt är nog att jag själv också skulle ringa polisen

  1. fnulan skriver:

   Hahhah du kan tro att dom skrattade JÄTTE högt!!! Hahaha jag med….

 5. Bra jobbat där, det är precis så man ska göra enligt Grannsamverkan som vi har i mitt område. Hellre ringa en gång för mycket till farbror blå än för lite.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..