ANNONS

Haha Fnulan ingriper

/

Min mamma och pappa var på semester och jag passade huset och tog död på deras blommor genom att inte vattna dom.
Jag körde dit en dag och såg att det stod en tom skåpbil på deras garageuppfart! Jag kollar upp registreringsnumret och vet inte vem det är som äger bilen. Då smyger jag runt och fotograferar för att ha bevis. Jag håller på att skita på mig! Och fick panik när inte mina föräldrar svarade. Jag ringde min svåger som kommer snabbt med sina arbetskamrater. Dom lämnar alltså sin arbetsplats för att hjälpa mig. Jag blev dock orolig för att vi alla skulle bli ihjälslagna av tjuvarna så ringer jag polisen.

Polisen försöker lugna mig och berättar att bilen ägs av en person som inte har varit i trubbel innan. När Polisen också börja tycka att det verkar konstigt så kallar han på förstärkning. Samtidigt går det upp ett ljus hos mig och jag bryter ihop av skratt fullständigt…… Det var ju mammas och pappas resesällskap som dom reste med, såklart hade dom ställt sin bil där!

Det blev i alla fall en väldigt spännande

15
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00