Barn är f*n kloka!

Hej, alltså får jag skryta i en mening? Snäääälla! Jo, men lite, bara en kort mening i alla fall? Håll i dig, den kommer här och läs den som om du har vunnit en miljon på lotto! Nu kommer det…
Jag har lämnat in bokföringen till min min sån där redovisare! Det är ett HALLELUJA moment eftersom jag sparar alla papper och kvitton i en burk/väska/lådor och glömmer skriva ut hälften av det som kommer på nätet. Det är ett hästjobb but someone slarvig has to to it…..🙈

När vi var på Ica tokvägrade Mira att köpa äpplen. Varför? Hon ville nämligen inte handla något man skulle ta i en plastpåse. Det förstör naturen……
Mira är den här hemma som stänger av vattnet och ger oss onda ögat när vi spolar det för att få det kallt. Ungar är klokare än vad vi vuxna är. Och jag ska erkänna att tyvärr är jag ingen förebild i hennes miljökamp men ska lära mig.

162208-large

Men ååå hittade ett foto från Miras första fotojobb. Men så söt!

 1. Sandra skriver:

  Så söt hon är ❤
  Tror att nästa generation kommer ha ett större miljötänk än vad vi har nu. Båda mina kidz klagar på allt vi gör. Vi har fel bil, vi eldar fel i kamin, vi sorteraf fel….man blir ju knäpp haha, men det är tur vi har dem ❤

 2. sofia skriver:

  Åh vilken fantastisk bild på henne! Vilken klok liten tjej, ja barn är så himla smarta. Vi borde lära av dom ibland alltså 🙂

 3. Viktor skriver:

  Jag är inte heller någon ”förebild” när det kommer till miljökampen! Men vilken härlig tjej som är så pass miljömedveten ändå! 🙂

 4. Carro skriver:

  Snacka om att hon ligger steget förre oss ang miljötänkandet.Har själv aldrig tänkt på det förens ditt inlägg.Är väldigt nyfiken på hur ni gick till vägar för hennes foto jobb,har du inte lust att berätta lite mer ingående om det?

 5. Julia skriver:

  Åh vilken klok dotter du har! Riktigt bra att hon är så miljömedveten 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..