Fatta att hon hämtade mig…

Gaaaaah mästaren på dåliga ursäkter förlorade big time idag. Det gick inte mer, jag blev överlistad. Trots sex veckor med de bästa ursäkterna i världen och sjukt bra skådespelartalanger åkte jag dit så det visslade om det. PT Emma kom och hämtade mig idag, tidigt som bara den. Hon var trött på mig eftersom det gått sex veckor sedan sist. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att fatta att jag mår bra av träning. Idag satte jag och Emma igång 7:30 trots att jag gjorde tappra försök att slippa.

SKIT också det var längesedan jag kände mig så pigg som jag gör idag. Jag har inte ens somnat på soffan när jag kom hem. Irriterande att Emma får mig att inse det. Nu är bara frågan hur länge jag håller kvar vid känslan innan krokodilhjärnan väljer att berätta att det inte är kul med träning och mycket skönare att skita i det och ligga på soffan. Min krokodilhjärna har en förmåga att vinna över mig med sin list. Jag måste hitta en omväg så jag slipper gå krokodilhjärnan.

Emma hade funderat mycket på vad hon skulle göra med mig och hon hade insett att mina ”Jaaaaa jag vill” är sanna, men att dom försvinner i samma sekund som jag har sagt det. Och det är så, jag är peppad och taggad i sekunden sen är det som bortblåsta höstlov.
Nu har vi planerat tillsammans att jag ska tagga ner och jag ska ha mindre mål än vad vi bestämde förra gången. Det känns jättebra för jag mår så dåligt av det dåliga samvetet och den känslan är HEMSK.

Snälla fina du, berätta inte det för Emma, men känslan av att träna på morgonen kan bli min räddning. Tänk att jag kanske slipper må dåligt hela dagen på vad jag MÅSTE göra. Och vill du veta en annan superhemlig sak? Jag är faktiskt ganska sugen på att gå ut och gå i morgon bitti också. Om du säger det till henne måste jag tyvärr döda dig… 

Pt Lilla ax

Hahaha vill du läsa Emmas version av det hela? Det kan du göra HÄR. Idag tränade vi teknik för att jag ska kunna jogga hela Vårruset och det bästa av allt. Denna 5 minuters träningen kan jag göra med Mira. Vi ska ”Mello-dansa” . Där vann Emma mig… snackar vi Mello så är jag med på allt.

PT Lilla ax

 1. Älskar att du fått sån boost av endorfinerna <3 Bästa insikten för mig är att jag vinner på att hålla igen dig i stunden med målsättning men peppa däremellan för att genomföra. Du ska vara stolt över att du etablerat en ny vana under dessa sex veckor. Även om du undvikit mig så har du banne mig dragit med kollegan på 30 min pulshöjande lunch lunk! Det är guldstjärna 🤩❤️

 2. Så mäkta stolt jag är över dig! Trots ditt inre motstånd så kom du iväg och gjorde en fantastisk insats för ditt mående. Att sänka sina ambitioner ibland är och måste ju vara okej annars blir det lätt att känna att de är ouppnåeliga. Du kommer att greja vårruset det tvivlar jag inte på. Är det någon annan än du själv som har hyst ärlig tvivel på att du är kapabel till detta? Jag tänker att är det vara du som tänker så så bör du fundera på majoritetsprincipen, är det alla vi andra som är dum i huvudet som tror att du klarar detta, eller är det du själv som är dum i huvudet som tvivlar och motarbetar dig själv mentalt?
  Oavsett vad du kommer fram till i den frågan så tycker jag att du är en härlig människa och jag är så tacksam för att du delat med dig av ditt liv!

 3. Trots ditt inre motstånd så gick du i alla fall och det va starkt gjort av dig =) och nej jag ska inte berätta för henne att du är sugen på att gå i morgon med =)

 4. Nu känns du jävligt boostad & jag är så stolt över dig! du kommer finna ett sätt att ta dig förbi krokodilhjärnan men jag tror det är du själv som måste lista ut hut! jag tror på dig. Heja heja!! 👏❤️

 5. Asså jag är lite som du, jag vill, men glömmer bort det liksom, härligt morgonträning verkar vara din melodi, själv vill jag sova så länge det går haha…

  Skall in och läsa hos Emma.

 6. Det här var ett så härligt inlägg att läsa! Älskar morgonträning, behöver inte ägna halva dagen åt att fundera över vad jag ska träna för något. Det är redan klart och jag behöver heller inte fundera över att anpassa maten efter träningen. Man blir pigg av morgonträning, låt den känslan motivera dig.

  PS: Lovar att inte skvallra till Emma. 😛 DS

 7. Jag förstår dig lite tycker själv det är så tråkigt med träning och jag tycker du är så duktig som verkligen försöker 🙂

 8. Man ska ha mål som är relevanta för en själv och man faktiskt kan klara av har jag lärt mig nu. Heja dig du är så duktigt. skönt att ha någon som peppar en så som din vän gör.

 9. Förstår dig & skulle också behöva en Emma! Har inte varit på gymmet på över en månad!! Tänker varje dag att idag… men så är jag lite småkrasslig. Jag vet att jag förmodligen skulle må såå mkt bättre efter ett pass, men ändå vinner ursäkterna.

  Hoppas du kommer ut på en runda imorgon!
  Kram vännen

 10. Va har det gått så lång tid sen du tränade 🤔Heja Emma som inte har gett upp och beslutade för att hämta dig.Tycker absolut att du ska ta en promenad varje morgon.Man mår betydligt bättre av en morgon promenad och man blir piggare också.Fan att vi inte bodde närmare varandra för då hade jag tvingat ut dig på promenad tillsammans med mig och hunden

 11. Så bra av dig! När man inte är inne i träningen så är det ofta svårt att sätta igång, jag tycker i alla fall det! Men när jag väl börjat så älskar jag det! Sen underlättar det också väldigt mycket när man har något som pushar en till träningen! 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..