ANNONS

Fatta att hon hämtade mig…

/

Gaaaaah mästaren på dåliga ursäkter förlorade big time idag. Det gick inte mer, jag blev överlistad. Trots sex veckor med de bästa ursäkterna i världen och sjukt bra skådespelartalanger åkte jag dit så det visslade om det. PT Emma kom och hämtade mig idag, tidigt som bara den. Hon var trött på mig eftersom det gått sex veckor sedan sist. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att fatta att jag mår bra av träning. Idag satte jag och Emma igång 7:30 trots att jag gjorde tappra försök att slippa.

SKIT också det var längesedan jag kände mig så pigg som jag gör idag. Jag har inte ens somnat på soffan när jag kom hem. Irriterande att Emma får mig att inse det. Nu är bara frågan hur länge jag håller kvar vid känslan innan krokodilhjärnan väljer att berätta att det inte är kul med träning och mycket skönare att skita i det och ligga på soffan. Min krokodilhjärna har en förmåga att vinna över mig med sin list. Jag måste hitta en omväg så jag slipper gå krokodilhjärnan.

Emma hade funderat mycket på vad hon skulle göra med mig och hon hade insett att mina ”Jaaaaa jag vill” är sanna, men att dom försvinner i samma sekund som jag har sagt det. Och det är så, jag är peppad och taggad i sekunden sen är det som bortblåsta höstlov.
Nu har vi planerat tillsammans att jag ska tagga ner och jag ska ha mindre mål än vad vi bestämde förra gången. Det känns jättebra för jag mår så dåligt av det dåliga samvetet och den känslan är HEMSK.

Snälla fina du, berätta inte det för Emma, men känslan av att träna på morgonen kan bli min räddning. Tänk att jag kanske slipper må dåligt hela dagen på vad jag MÅSTE göra. Och vill du veta en annan superhemlig sak? Jag är faktiskt ganska sugen på att gå ut och gå i morgon bitti också. Om du säger det till henne måste jag tyvärr döda dig… 

Pt Lilla ax

Hahaha vill du läsa Emmas version av det hela? Det kan du göra HÄR. Idag tränade vi teknik för att jag ska kunna jogga hela Vårruset och det bästa av allt. Denna 5 minuters träningen kan jag göra med Mira. Vi ska ”Mello-dansa” . Där vann Emma mig… snackar vi Mello så är jag med på allt.

PT Lilla ax

17
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00