Att ha den turen

Igår var det premiär på Malmö Opera och då vill jag alltid piffa till mig lite extra. Och vet du, jag har sån förbaskad tur att min älskade svärdotter Matilda är både frisör och grym på smink. Så varje gång det är dags så fjäskar jag för henne och ber om hjälp.

Jag blir ALLTID nöjd för hon vet hur jag vill ha det, enkelt, klassiskt och neutralt. Och det bästa av allt, jag känner igen mig själv. Många gånger när jag har blivit sminkad av andra blir det inte riktigt ”jag”. Förstår du vad jag menar? Men med Matilda blir det ”jag” och det kanske beror på att det hon känner mig så väl och vet vad svärmor vill ha =) 

Musikalen Matilda

Jaha, tydligen skulle man göra ”baking” på kinderna enligt Matilda. Så gör nämligen Kardashians. Jag litar på henne och sa bara
– Baka på du, jag gillar kakor.

Musikalen Matilda-2

Fix färdig med smink och hår på en timme typ. Sen skulle det dras ut lockar och puffa till lite. Vackra Matilda får alltid en slant för slitet, mest för att hon ska vilja göra det igen och igen och igen och igen…..

Musikalen Matilda-3

Sen var jag och lillhjärtat redo för att inta de fina salongerna på Malmö Opera och gå på röda mattan.

Musikalen Matilda-5

Jag ska berätta mer om musikalen sen. Tyvärr blev det inte riktigt som vi tänkt men så är det ibland. Musikalen var AMAZING!

Musikalen Matilda-6

 

 1. Piffar hon dig inför att jag kommer oxå? Blir spännande att upptäcka 😉
  Men underbart att musikalen var magisk!

 2. Mirre skriver:

  Perfekt att ha en sådan kontakt, en annan får fixa det själv minsann =D, så tjusigt det vart

 3. Anna skriver:

  ”Det ska vara jag, fast med extra piff” sa en brud som jag sminkade för ett par år sedan. Precis så ska smink vara tycker jag, även om det är kul med extra extra ibland! Supersnyggt 😘

 4. Madde skriver:

  Det är ju såå kul att göra sådana saker med sina barn. Kultur i alla dess former är det bästa som finns. Vill också ha en Mathilda här 😉

 5. Sara skriver:

  Lika bländande vacker som alltid minsann! Jag älskar musikaler så jag ser fram mot din beskrivning av kvällen senare. Om musikalen var ”amazing” så blir jag ju nyfiken på vad som inte blev som det var tänkt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..