Haha bästa ”Fnulan” haha

En lördag skulle jag hämta mina föräldrar på fest. Jag var skitirriterad för att dom dröjde och valde att stå och småprata med värdparet. När dom väl kom var dom väldigt glada i hågen och hoppade in i bilen, pappa fram och mamma bak. Pappa han pratar, pratar och pratar som man gör efter ett par whiskey med vänner. Efter ett par minuter tyckte jag det var så himla konstigt att min mamma var tyst. Det är hon  ALDRIG, och framförallt inte efter ett par glas vin med vänner. Därför trodde jag att hon hade somnat, eller i värsta fall däckat av fylla. MIN MAMMA FULL! Jag höll på att dö så pinsamt.

Efter ytterligare ett par minuter frågade jag mamma om hade hon somnat, fick inget svar, frågade igen, inget svar. Jag kunde inte se henne eftersom Miras bilstol var mellan sätena i mitten bak. Då började min pappa också få panik och ropade på panikartat
– BOOODIL,,, BOOOOOODIIIIIIL!
….. Just då ringer min telefon… Det var MAMMA!!

Hon stod kvar ute på gatan utanför festen och var minst sagt chockad och förvånad över att se oss köra iväg utan henne! Hon hade känt hur jag drog iväg med bilen och fick smälla igen dörren i farten….
Värdparet hade öppnat dörren och sagt:
– Men Bodil glömde dom dig?
Och mamma svarade:
– Dom kommer inte så långt, jag har husnycklarna.
Jag höll på att dö av skratt (skrattar än)! När jag kom hem fick jag ett sms av mamma ”Vikken Fnula” 

Hahahaha jag dör när jag tänker på det. Så sjukt roligt fortfarande.

  1. Sara skriver:

    Tack för att du gjorde min dag. Behövde verkligen få fnissa lite. Hur pass irriterad var du över din väntan egentligen?

  2. Hahaha men gud vad rligt, dog av skratt. Är nog något jag hade kunnat råka göra.

  3. Vilken härlig berättelse!

  4. Emelie skriver:

    Hahaha 😂 glömmer bort sin mamma! Men det kanske inte gjorde så mycket, hon kunde ha tagit ett till glas vin och hängt med vännerna ett tag till 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..