Lite sjukdom

Nu ska jag mysa med Mira en stund som varit hemma från skolan i två dagar. Även denna mamman är lite sjuk…. I något som inte läkaren vet vad det är riktigt. Det kan vara bältros, eksem, nässelutslag, psoriasis eller stress, eller var det en kombo av alla…. Kul…. Min hals håller i alla fall på att brinna upp så ont det gör i utslagen men jag har fått medicin. Det är säkert en allergisk reaktion mot träning. Tror inte du det? Jag ska meddela PT Emma detta att det är fara för mitt liv att träna.

Pascha Bay Mira Stranden

För någon vecka sedan vann jag en fototävling i en Facebookgrupp, Länka för kärlek. Mitt bidrag var fotot nedan. Så himla kul att ha foton som kan inspireras och gillas av andra.
Jag har känt mig alldeles handikappad utan min finkamera som är sönder. Den måste lämnas in… Jobbigt. Men jag SKA =) Snart. Jag ska bara…. Suck på mig själv… Hur svårt kan det vara?

20190319 1821296489367053596386663.jpg
Som pris i tävlingen fick jag några väldoftande värmeljus.

 1. Du får ta det försiktigt med träningen hör jag. PT Emma har säääkert full förståelse! 😉 Underbar bild du vann med!

 2. Hahaha nej jag tror inte att du fick hon i halsen bara för att du tränade 🤣. Men med tanke på att ena dagen är det varmt och hade kallt och snö så tror jag du har blivit kall eller något

 3. Rätt person som vann helt klart det är du värd 😍 ush då, det låter inte alls roligt! tycker synd om er båda och skickar lite styrka till er. KRAM ❤️

 4. Hej Fnulan😊 grattis till vinsten, jättefin bild! Jag brukar också få utslag ibland (stress) som gör nåt så vansinnigt ont..nästan så det söker mig. Det enda som hjälper för mig är kyla. Jag Lägger en isklamp i en strumpa och sen på det onda… du kan ju prova och se om det hjälper något iallafall.
  Krya på dig, kram!

 5. usch då. Ni får krya på er båda två. Men allergisk mot träning, det har jag inte hört något om innan, men det kanske trillar in fler nu hihi!

  Jag börjar ångra att jag sålde min systemkamera…..

 6. Hahah det är helt klart träningens fel, farliga grejer det där kan jag lova 😉 Ni får verkligen krya på er båda två 🙂 <3

 7. Hoppas att mira mår bättre snart och får krama om henne från mig.Jag har också problem i perioder med utslag och har träffat massa olika läkaren.Har fått alla möjliga salvor,tabletter som inte har hjälpt ett dugg.Hoppas att du blir av med eksemen nu när du fick medecin.Det ända som har hjälpt mot mina utslag är alovera salva.Förresten om medecinen inte hjälper så begär att bli skrapad så dom kan skicka in det på odling.Haha du måste slå rekord på alla möjliga undanflykter för att träna.

 8. Åh grattis det är ju så fint med värmeljus. Hoppas du blir frisk snart så du kan ut och träna igen 😉 kram på dig och krya på dig <3

 9. Det kan vara super jobbigt att komma igång så jag förstår dig ❤
  Stackars tösa, hoppas hon blir bra snart och du med. Du får ta det försiktigt min vän, inte stressa utan ta det lugnt och andas så kommer du nog snart bli av med skiten ❤

  Och du…..jag tänker berätta för henne att du är på g att smita från träningen 😉

 10. Jag är tveksam om att det kan vara en reaktion mot tärningen, även om att du kanske vill att det ska vara så 😉 krya på dig stackare 💗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..