Konstig dag det här…

Alltså det blev alldeles för mycket för min del idag. Hjärnan bara poppar och det är lite rörigt i huvudkontoret. Cellerna kan inte riktigt koppla ihop sig!

Jag startade dagen med PT Emma. Hon var snäll idag, vi gjorde ett bra program till mig som känns SUPER. Mannen fick äntligen sina provsvar. Dagen fortsatte med ett återbesök hos min gynekolog Selma på Lotuskliniken. . Jag bad om ursäkt för vinterfrisyren.. 😉 Hon hade sett många sa hon och skrattade…

Det roligaste och det som gav glädjande hurrarop var när biljetter till Magnus Carlssons show damp ner i mailen. Han har fått fantastiska recensioner så det ska bli så underbart att se showen ”Från Barbados till Gamla Stan”. Sedan jag träffade denna långa och ståtliga kille och fick äran att umgås med honom har han blivit mig varm om hjärtat. Han är verkligen så fin som du tror att han är. Och Magnus man Mats är så sjukt härlig. Det ska bli mysigt att träffa de båda igen.

Från Barbados till gamla stan Magnus Carlsson

Fina Åse tog detta härliga kortet på mig och Magnus. Åååå saknar Åse med!! Vi ska snart iväg på en resa tillsammans som tur är.

Toftby 11
Och här är Åses snygge man Daniel med mig, Magnus härliga Mats (Magnus man). Shit vilken kväll det var!

 1. Vad roligt att du ska gå på hans show 😊. Va bra att Emma gav dig ett superpass man ska älska sina träningspass 👍

  1. fnulan skriver:

   Ja man måste det annars blir dom inte av 🙁

 2. Madde skriver:

  Det är dumt att lägga undan vinterpälsen ännu 🙂 men snart.. Sitter och överväger varenda dag haha .
  Vad avundsjuk jag blir. Vill också se den showen. Har hört så mycket gott om den,

  1. fnulan skriver:

   Hahha ja, ska man ska man inte…. Svår fråga det.

 3. Sarah skriver:

  Vad roligt att gå på hans show 🙂 Han sjunger bra 🙂

  1. fnulan skriver:

   Ja han är duktig

 4. Jag har också hört gott om hans nya show. Får se om jag får loss några biljetter när han kör här i närheten igen. Förstår att du blev glad för dagens post.

  1. fnulan skriver:

   Han ska vara på Cirkus i höst =)

 5. Amanda skriver:

  Sådär nu har du gjort mig väldigt avis jag vill också se honom har hört så bra recensioner om showen. Kan jag följa med i handväskan? Kram 🙂

  1. fnulan skriver:

   Hahah ja om du får plats =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..