ANNONS

Konstig dag det här…

/

Alltså det blev alldeles för mycket för min del idag. Hjärnan bara poppar och det är lite rörigt i huvudkontoret. Cellerna kan inte riktigt koppla ihop sig!

Jag startade dagen med PT Emma. Hon var snäll idag, vi gjorde ett bra program till mig som känns SUPER. Mannen fick äntligen sina provsvar. Dagen fortsatte med ett återbesök hos min gynekolog Selma på Lotuskliniken. . Jag bad om ursäkt för vinterfrisyren.. 😉 Hon hade sett många sa hon och skrattade…

Det roligaste och det som gav glädjande hurrarop var när biljetter till Magnus Carlssons show damp ner i mailen. Han har fått fantastiska recensioner så det ska bli så underbart att se showen ”Från Barbados till Gamla Stan”. Sedan jag träffade denna långa och ståtliga kille och fick äran att umgås med honom har han blivit mig varm om hjärtat. Han är verkligen så fin som du tror att han är. Och Magnus man Mats är så sjukt härlig. Det ska bli mysigt att träffa de båda igen.

Från Barbados till gamla stan Magnus Carlsson

Fina Åse tog detta härliga kortet på mig och Magnus. Åååå saknar Åse med!! Vi ska snart iväg på en resa tillsammans som tur är.

Toftby 11
Och här är Åses snygge man Daniel med mig, Magnus härliga Mats (Magnus man). Shit vilken kväll det var!

36
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00