Matilda the Muscial

Förra helgen var det äntligen den efterlängtade premiären av Matilda the Musical på Malmö Opera. Som jag skrev blev det inte riktigt som tänkt för vår del. TYVÄRR. Jag älskade varenda minut och satt med tårarna i ögonen när jag såg barnen i uppsättningen. Alltså jag blev alldeles tagen och stum av deras insats. Malmö Opera håller alltid högsta klass på sina uppsättningar så jag förväntade mig inget annat.

Min lilla älskade rädda Mira ville bara se fram till pausen. Det blir så mycket verkligare på teater än på bio och de ”farliga ungdomarna” agerade mitt bland publiken emellanåt. Det blev för mycket för henne. Teater ska vara roligt så jag fick ge mig och följa med henne hem. Nu ska jag beställa biljetter så att jag kan se hela föreställningen. Och vad tror du Mira säger då?
– Mamma jag ångrar att vi gick hem.
Mira är alltid lite rädd och orolig av sig när hon inte vet vad som ska hända. Det fanns flera mindre barn än henne som inte alls reagerade. Så du ska absolut inte vara rädd för att ta med dina barn på föreställningen. ABSOLUT  INTE. Den är MAGISK. Nu i efterhand undrar jag om det inte hade med att göra att Mira faktiskt blev sjuk.

Matilda the Musical har tokhyllats av pressen, och med all rätt. Musiken, scenografin, skådespelarna, allt var till 100%. Även om vi bara såg första akten så måste jag säga att det var en av den bästa föreställningen jag varit på. Delad första plats med Kinky boots får det bli minsann. Jag måste se hela. P.U.N.K.T.

Matilda, Malmö Opera, 190308

Foto: Malin Arnesson

Matilda, Malmö Opera,

Men tösabit, vad ska det bli av dig när du blir stor? Vilken stjärna.

Matilda, Malmö Opera, 190308

Foto: Malin Arnesson

Matilda, Malmö Opera,

Det var otroligt mycket humor och när vi såg filmen här hemma så var jag och Mira överens om att Malmö Operas Matilda föreställning var bättre än filmen.

190307matilda1300

Foto: Malin Arnesson

Så SPRING dit, och ta gärna med dig mig för jag vill se akt 2.

 

  1. Sandra skriver:

    Oh så härligt. Min W är också osäker och rädd om hon inte är insatt om vad som kommer hända. Magvärken är inte så långt borta för henne då 😒 så jag måste alltid läsa på och prata om vad som komma skall, innan vi åker på något ❤

  2. Tråkigt att hon blev lite rädd . Men tur att du ska gå o se om den , brukar inte gå på teater o sånt men det kanske man borde testa 🙂

  3. Vad roligt med teater, synd dock att ni inte kunde se andra halvan. Tråkigt att Mira blev rädd. Jag skulle gärna se den här föreställningen, den låter fantastiskt bra.

  4. Den låter bra när du skriver om den 😊 har inte sett den men jag är inte så mycket för att gå och se på musikaler och teater varför vet jag inte. Hoppas du får se akt 2

  5. Amanda skriver:

    Vad trevligt att gå på teater, den verkar både spännande och rolig hoppas du får se akt 2 också 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..