ANNONS

Efterrätt för Taco älskare

/

LÖRDAG! Hörde du? LÖRDAG. Det firade jag med att vakna klockan fem. Jag har inte ens en bebis eller snarkande man att skylla på. Det var bara jag helt och hållet. Det kanske var jag själv som väckte mig med min snarkningar, känns som att det kan stämma om jag ska vara ärlig. Här är det jag som står för de nattliga symfonierna.

För några veckor sedan var vi hos våra vänner Annika och Johan. Dom vet hur TOKIG jag är i tacos. Så därför fick vi en dessert i riktig tacos-anda. Hallå, så gott! Här hittar du original receptet från Köket.

20190224 0831292271461954379164066.jpg

Tortillabröd med bärkompott och mjölkchokladkräm. Hallåååå gott  gott i gott gott! Ett tips är att ta små tortillabröd annars blir det mycket bröd. Och är du en riktig gottegris så riv över lite vit choklad på fyllningen. Jag ÄLSKADE det.
Vi pratade om att det hade varit gott som innehåll i Crêpes också.  Vad är din favorit dessert? 

Tortillabröd med bärkompott och mjölkchokladkräm

7
6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00