Efterrätt för Taco älskare

LÖRDAG! Hörde du? LÖRDAG. Det firade jag med att vakna klockan fem. Jag har inte ens en bebis eller snarkande man att skylla på. Det var bara jag helt och hållet. Det kanske var jag själv som väckte mig med min snarkningar, känns som att det kan stämma om jag ska vara ärlig. Här är det jag som står för de nattliga symfonierna.

För några veckor sedan var vi hos våra vänner Annika och Johan. Dom vet hur TOKIG jag är i tacos. Så därför fick vi en dessert i riktig tacos-anda. Hallå, så gott! Här hittar du original receptet från Köket.

20190224 0831292271461954379164066.jpg

Tortillabröd med bärkompott och mjölkchokladkräm. Hallåååå gott  gott i gott gott! Ett tips är att ta små tortillabröd annars blir det mycket bröd. Och är du en riktig gottegris så riv över lite vit choklad på fyllningen. Jag ÄLSKADE det.
Vi pratade om att det hade varit gott som innehåll i Crêpes också.  Vad är din favorit dessert? 

Tortillabröd med bärkompott och mjölkchokladkräm

 

 1. Frida skriver:

  Mums, ser super gott ut! ☺️😋

 2. Tack för tipset om tortillabröd med bär och chokladkräm! Det har jag aldrig testa, men blir tvungen att pröva!

 3. Det ser riktigt gott ut måste jag säga, låter dock knas med tortillabröden men det kanske passar ihop sig =) Jag tycker marängswiss är väldigt gott faktiskt 😉

 4. Amanda skriver:

  Men mumms så gott det ser ut tacko är så otroligt gott☺️😀

  1. fnulan skriver:

   Ja Tacos är det bästa =)

 5. Åse skriver:

  Den ser verkligen God ut:) men blir liiite skeptisk till att de är tortillabröd med i en efterrätt🥳

  1. fnulan skriver:

   Jaaa det känns konstigt men var riktigt gott =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..