ANNONS

Nära döden upplevelse

/

Igår var jag med om något ganska hemskt faktiskt. Därför glömde jag att säga hej till dig på kvällen. Jag var i chock. Om du känner mig så vet du hur rädd jag är för gamla saker i kylskåpet. Rester är inte min grej och en mjölk som är en dag gammal kan få mig att kräkas. Jag är en otroligt dålig miljövän på matpunkten måste jag tyvärr erkänna. Och igår hände det värsta otänkbara.

Jag skulle göra våfflor till familjen. När jag pratade med mannen sa han att grädden var slut och skulle köpa det med sig hem, men han blev sen och jag blev irriterad och började med maten ändå. Och grädden var inte alls slut så jag skickade ett foto på den så att han kunde se att att vi hade och att han slapp handla på vägen. Jag och Mira äter och mumsar i oss. Och sen kommer mannen hem. Först då ser han mitt sms- det innebär alltså att han faktiskt glömde grädden. Och då sa jag halvtjurigt:
– Ja vi hade ju grädde hemma så det var ingen fara alls.
Då började mannen att skratta innerligt. Och frågade mig om jag verkligen hade ätit av den grädden. Därefter visar han mig bilden på grädden och förstorar upp så att jag ser datumet.
Det var då det hände. Jag blev jättesjuk, magsjuk, fick hallucinationer, utslag och spetälsk. Herregud, jag hade alltså ätit grädde som var fyra dagar gammal utan att märka det. Och på kvällen bad jag en bön till Gud och sa:
– Jag kommer nu, jag är redo. Jag förstår att grädden är felet.

20190325 1753412073433282006198979.jpg

18
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00