Vad är du bra på Mira?

När vi hade utvecklingssamtal med Mira i skolan  i höstas så frågade hennes fröken Annie henne vad hon är bra på. Svaren kom på löpande band utan en minsta tveksamhet;
– Jo jag är bra på matematik, svenska och att vara mig själv.

Hallåååå jag vill också ha den känslan. Matte och svenska behöver jag inte vara bra på, jag klarar mig bra ändå med hjälp utav Google. Däremot, att vara bra på att vara sig själv kan du inte googla dig fram till. Det kommer inifrån, i alla fall på Mira.
Jag hoppas att hon aldrig släpper den känslan och alltid kommer att vara sig själv och vara unik. Det är vi alla, vi är många som glömmer det dock.

Detta lillhjärta som femåring <3

 1. Sandra skriver:

  Men vilken sötnos, det är härligt att vara barn, sen växer man och lyssnar på samhällets värderingar. Min dotter har alltid haft ett gott självförtroende och en fin självkänsla. Sonen däremot får jag ofta prata med om detta, det är svårt att peppa dem, att de är underbara precis som de är ❤

  1. fnulan skriver:

   Ja tyvärr är det VI omvärlden som förstör. Jag försöker varje dag att inte göra det mot mina.. KRAM

 2. Helt fantastiskt att hon säger att hon är bra på att vara sig själv 😍 Tänker att det är bra jäkla mkt bättre än matematik 🙄😏😇

  1. fnulan skriver:

   Eller hur, något viktigare finns inte.

  1. fnulan skriver:

   Helt underbart eller hur!

 3. Riktigt bra svar från tösen! 😀

  1. fnulan skriver:

   Hon är klokare än mamman sin

 4. Anna skriver:

  Heja Mira! Vilken himla cool bästis jag har 😉❤️

  1. fnulan skriver:

   Ni två är skitcoola!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..