När Cornelia och Mira bestämmmer

Okej, nu får Cornelia och Mira bestämma vad som ska skrivas.. Jag är under pistolhot så jag vågar inte annat….

Cornelia vill att jag ska berätta att jag brukar gå på hennes toalett när nummer två trycker på för mycket när jag jobbar eftersom jag inte kan bajsa på jobbet. Cornelia bor nämligen på ovanvåningen på mitt jobb. Hon tycker också att jag ska berätta att jag brukar bjuda på varma koppen i soppmängd för att sen säga att det är hemlagat. Jaha TACK…. TACK för att du vill att jag ska dela med mig av det.

Mira vill att jag skriver hur mycket jag älskar mina barn. Det var bra för det brukar nog aldrig framgå annars 😉 Lätt att missas. Hon vill också att jag ska berätta att jag är jätteduktig på att skjuta upp saker. Säger jag något vi ska göra så tar det två veckor. Japp, tyvärr har hon rätt.
Okej, finns det nåt trevligt du kanske vill dela med dig om mig? Det är roligt att se hur man uppfattas av andra =)

Dom där två alltså….

 1. Amanda skriver:

  Haha jag känner så igen mig om nummer 2 trycker på så måste jag göra det hemma hos mig jag kan inte göra det ute 😂

 2. Mirre skriver:

  Jag skjuter lätt upp vissa saker, som nu är det hög tid att panta, klädåtervinnig och tidningsåtervinnig, så det måste jag säga jag är kass på att ta tag i =D

  1. fnulan skriver:

   Hahaha du är modig som skriver det i dessa tider 😉 Kram

 3. Haha men hur härliga är de inte?! Så söta de är 😀

  1. fnulan skriver:

   Ja mina små tjejer <3

 4. Sara skriver:

  Du kan ju berätta för Cornelia att varma koppen ÄR ju hemlagat, man blandar den ju med vatten, alltså tillagar man den!😉 Och Mira, två veckor är ju ingenting alls!

  1. fnulan skriver:

   Jaaaaa just det, så är det ju!!!!!

 5. Vilka härliga ärliga små skvallerbyttor du har!!! Vilken tur för dig att C bor över ditt jobb så du kan komma på besök lite när det tränger på….

  1. fnulan skriver:

   Hahha jaaaa eller hur =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..