Haha smutsfnulan

På ett event jag var på för längesedan kunde det på att gå RIKTIGT illa.. PÅ RIKTIGT riktigt! Du förstår nog skillnaden.
Jag kom till eventet i en rasande och stressad fart. Jag fick av mig finstövlarna med klackar på och började mingla sådär fint du vet. Man ville ju hålla stilen när man skulle representera sig utanför husets innerväggar.

Men, oj, då så känner jag det..

Det var en stor bula vid fotknölen under byxorna som verkligen putade ut. Jag trodde såklart att det var en strumpa och börjar dra ut. Då ser jag det efter några drag… Det var ett par gamla ANVÄNDA trosor…. 

 1. Jag har gjort en fnula idag.
  Läste din historia o skrattade gott höromdan😀😀
  Idag på jobbet när jag ska sätta på mig mina privata byxor är det knöligt längst ner vid foten, vad drar jag fram….. Jo ett par begagnade trosor 🤣🤣. Tänkte genast på dig o skrattade inombords. Du är inte ensam! Did it!

  1. fnulan skriver:

   HAHAHAHAHAAHAHAHA jag dör av skratt!!!!!

 2. Marina skriver:

  Underbar historia. Tack för skrattet ❤

 3. Haha så knäppt det kan bli 💕 va gjorde du med trosorna o hur hanterade du situationen ? En gång glömde jag ta på mig bh när jagåkte in till stan . Kändes jättekonstigt 😂 tur så märkte ju ingen det .

 4. Anna skriver:

  Hahahaha jag dööör 😂 fy vilken otur. Jag älskar verkligen när du delar med dig av såna här berättelser! Detta gjorde min dag. Tack 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..