ANNONS

Det som inte får hända på Ullared

/

Ja jag vet att man absolut INTE ska göra så. Min mamma har sagt det 1.000 gånger. Ändå så lyckas jag med Cornelias hjälp. Två förvirrade själar som är lika klantiga.

Jag tar Cornelias bil från stugan i Ullared och hon tar Elise i barnvagnen till varuhuset. Hon gav mig sin nyckelknippa med myntsaken till kundvagnen. Jag möter upp mannen och hans kundvagn och börjar plocka på mig grejer. När Cornelia kommer med Elise går vi alla upp till restaurangen för att käka frukost, Jag och mannen parkerar våra kundvagnar där.

När jag ska packa upp varorna i kassan undrar jag var den senapsgula fina halsduken tagit vägen. Jag stör mig på att den var borta och svär för att någon snott den i MIN vagn. När jag lämnade in kundvagnen var jag stolt över Cornelia som varit duktig och tagit av sin nyckelknippa från kundvagnsgrejen.

Sen kommer vi hem…. Då säger Cornelia…
– Mamma var är mina husnycklar?…. 
– Dom har inte jag…..
Nycklarna var visst kvar på Ullared på i en kundvagn på kundvagnsparkeringen. Cornelia trodde inte att jag hade tagit en kundvagn till henne så hon hade tagit en ny. Så där var min snygga gula halsduk.. i en vagn… på Ullared… med Cornelias husnycklar i låset… Innan vi fattade hur det hade hänt var många hjärnceller brända.

20190403 1911311585352202466822867.jpg
När snuttan hälsar på hos Mormor <3

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00