ANNONS

Haha att man ska behöva skämmas…

/

Alltså min mamma, jag dör av skratt… Här är det inte föräldrarna som skäms över barnen utan här är det tvärtom <3
Just nu sitter jag ute på takterassen på mamma och pappas takvåning och hälsar på dig, i solen är det 35 grader, men det är ISKALLT i vattnet. Mannen är och handlar med mina föräldrar eftersom dom ska fixa lite här i huset.

Alltså här är så fint så jag blir alldeles tårögd av glädje och lycka för mina föräldrars skull. Det är fantastiskt att se hur bra dom mår och så stolta dom över det som blivit deras andra hem. Är mina föräldrar lyckliga, då är jag det med. Bättre gåva kan dom inte skänka mig.

Spanien-5

Vi flög till Alicante och hade sedan en hyrbil som vi körde till Torreveija-Villa Martin

Spanien-7

HUR pinsam är inte mina mamma, jag doooooog… Dom hade köpt med sig lite vin till flygresan. Så säger flygvärdinnorna att man INTE får dricka medhavd alkohol. Och vad gör min mamma. Jag dör av skam… och hon skrattade åt mig som fegade ur fullständigt. Det trodde hon inte om mig, och jag inte det om henne…

Spanien-6

Spanien-16

Hahahahahaha och kolla vad som mötte oss när vi kom in på ”vårt” rum.. Jag  dog av skratt. A+ för gott försök! Ser du vad det är? Men NEJ det är ingen snopp som Cornelia trodde…

10
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00