Haha att man ska behöva skämmas…

Alltså min mamma, jag dör av skratt… Här är det inte föräldrarna som skäms över barnen utan här är det tvärtom <3
Just nu sitter jag ute på takterassen på mamma och pappas takvåning och hälsar på dig, i solen är det 35 grader, men det är ISKALLT i vattnet. Mannen är och handlar med mina föräldrar eftersom dom ska fixa lite här i huset.

Alltså här är så fint så jag blir alldeles tårögd av glädje och lycka för mina föräldrars skull. Det är fantastiskt att se hur bra dom mår och så stolta dom över det som blivit deras andra hem. Är mina föräldrar lyckliga, då är jag det med. Bättre gåva kan dom inte skänka mig.

Spanien-5

Vi flög till Alicante och hade sedan en hyrbil som vi körde till Torreveija-Villa Martin

Spanien-7

HUR pinsam är inte mina mamma, jag doooooog… Dom hade köpt med sig lite vin till flygresan. Så säger flygvärdinnorna att man INTE får dricka medhavd alkohol. Och vad gör min mamma. Jag dör av skam… och hon skrattade åt mig som fegade ur fullständigt. Det trodde hon inte om mig, och jag inte det om henne…

Spanien-6

Spanien-16

Hahahahahaha och kolla vad som mötte oss när vi kom in på ”vårt” rum.. Jag  dog av skratt. A+ för gott försök! Ser du vad det är? Men NEJ det är ingen snopp som Cornelia trodde…

 1. Lillan skriver:

  Hahaha en jätte fin svan :p hahaha ja ibland får man skämmas för sina föräldrar med 😂😂😂toppen härlig helg fina du önskar ja dig

 2. Det är ju en svan, det är ju självklart 😀
  Min svärfar bor i La Zenia, nära ju! Hoppas ni får en riktigt härlig semester! Med massa sol och en del vin 🙂
  Kramar

 3. Sandra skriver:

  Haha vilken go morsa, lik sin dotter kan jag tänka. Tuff var hon också som tordes. Eftersom du skriver att det inte är en snopp, så ska det kanske vara en svan 😉

 4. Det är ruter i din mamma, du! Ha en härlig semester.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..