ANNONS

Ser du vem som dök upp?

/

Hej darling, shit vilken trist bloggare jag är och skriver knappt till dig, men jag har ju semester! Du ska se att du kommer att se massor av mig nu tre dagar eftersom det ska bli dåligt väder här nere i Torrevieja. Det gör absolut ingenting, jag njuter verkligen av att vara ledig. Och när man är på semester såhär med föräldrarna så blir det inte att ligga och sola 9-18 som vi brukar. Vi vill ju se och uppleva!

Kolla här vad jag hittade på nätet. Och mer kommer det att bli av dessa bilder (och filmer) från Biltema =) Lilla lilla Mira!

Skärmklipp 2019-04-17 20.20.05

Spanien dag 2-3

Längst där uppe ser du pappa, där uppe är deras fina lägenhet.

Spanien dag 2-4

Mira badade direkt första dagen men det är 20 grader i vattnet.. brrrrrr

Spanien dag 2-5

8
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00