Cornelia jag tror det är kört

Utanför Cornelia stod det en stackars orkidé och frös om rötterna. Cornelia ville inte ha den för den var vissen och hade inga blommor. Öööö nä, så är det med dessa dyrbarheter tyvärr men dom kommer igen =)
Jag tog i alla fall hem blomman för jag gav mig fan på att jag skulle rädda livet på stackarn. Nu ger jag också upp, eller vad tycker du?

20190423 0736043309417599539940399.jpg

 1. Det sägs att man aldrig ska ge upp….
  Men ibland får man krypa till korset…
  Bättre lycka nästa gång!
  Fin bild på dig och Magnus!
  Han verkar att vara en fin man.
  Ha det bra! Kram Kerstin🌺

 2. Eva skriver:

  Testa och klipp ner stänglarna, klipp bord de mest vissna bladen, sätt ner allt i vattenbad, ställ i norrfönster och glöm inte vattenbad var vecka. Spännande och se om den tar sig. Mina har gjort det. Kram

  1. fnulan skriver:

   Åh är det sant!!! Måste prova, TACK Eva!!!

 3. Det är nog dags att säga hej då till den!

 4. Maria skriver:

  Det är nog dax att säga adjö till den fd. godingen 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..