När till och med männen nynnar med!

Men hallå, Magnus Carlsson, är du kung eller är du president på scenen? Tack för en otroligt trevlig kväll igår på Slagthuset. Jag skrattade, grät, sjöng och dansade i 210 minuter. Jag smygtittade på de två männen vi hade med oss och såg faktiskt att dom smånynnade dom med.

Han är ett proffs, trots halsproblem och medicamente körde han en galet bra show den där Magnus. Han bjöd på berättelsen om sitt liv från dansbandsprins till en stor solostjärna och de svårigheter han stötte på i musikbranschen. När han sjöng ”Se mig” med hjälp utav piano och sin känsla rann tårarna längs kinderna. Låten fick en helt annan innebörd när man förstod vad texten egentligen handlar om. Och vet du Magnus, VI SER DIG. Och du är förbaskat bra.

20190422_200121

Hur härligt var det inte att höra en kavalkad med Magnus framgångssaga. Attans vad duktig han är. 25 år och minst lika många till.

DSC09515

En man, ett piano och känslosam text, då gråter denna kvinna…

DSC09534

image000000

Jag, älskade Zara och hennes Morgan och min finaste man spenderade kvällen tillsammans. Jag och mannen hade faktiskt 15 års jubileum igår! Det är stort.

DSC09571

Här är härliga Mats som är Magnus finaste man. Jag fick en sån innerligt varm kram så jag blev alldeles varm inombords. Så godhjärtade båda två. Jag förstår att dom är ett fantastiskt par.
Vi stannade kvar och snick snackade med Mats och Magnus innan dom körde vidare. Jag kan fortfarande inte sluta skratta åt att dom ska komma till Dansbandsgalan i Veberöd. Dom vet nog inte vad dom ger sig in på. Det ska i alla fall bli kul att ses då med om dom hinner med det. Vi kan ju sätta upp ett tält till det fina paret i vår trädgård eller får dom äran att sova i vår gäststuga med våningssäng. Det är väl fint nog till en superstar 😉

20190422_213057

Magnus, fina Magnus. TACK för en fantastisk kväll och jag (och alla andra skrikande brudar) kände att du sjöng just till mig även om det lät som Maria, Rosalita eller nåt. 

20190422_213137
Tror du att Mira är lycklig? Magnus fick en teckning hon ritat som han glatt visade upp. ”Mamma tror du att han gillar glitter”
Ööööö bajsar björnen i skogen?

20190422_213755

Nu är besöket i Malmö över och andra städer ska få glädjen över detta fina besök. Annars får du ta dig till Cirkus i höst där Magnus intar scenen. I will be there.

 

  1. Lotta skriver:

    Magnus är fantastisk! Var på ett kokande Gothia Towers och dansade och sjöng oss svettiga och hesa igår! Vilken show och vilken nostalgitripp från alla Barbados-spelningar man har varit på! Sveriges super⭐️!
    Förstår att Mira blev lycklig! Kram❤️

  2. Ja, visst var det helt fantastiskt bra!!! Han är verkligen grym, den där Magnus! Han får nog alla att känna sig sedda, för han är superproffsig på att titta sig runt bland publiken. Och den där rösten!!! Topp, det var verkligen toppklass!

  3. Va besviken jag blev när jag såg att det inte va Magnus Uggla för det var min första tanke 😂 men kul o gå på konsert o Aatg han berättade om sitt liv 🙂

  4. Ååh hela din glädje kommer fram i texten. Jag blir så glad att ni hade en magisk kväll 🙂

  5. Vilken härlig kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..