ANNONS

PUNKT med Mia Törnblom

/

Men hallå vad gör den där Mia Törnblom med oss egentligen? Hon förvrider våra hjärnor och tvingar oss att utvecklas. Skitjobbigt. Jag vill ha en Mia med mig varje dag men nu går ju inte det så jag får försöka ta med mig ledorden: JAG KAN, PUNKT & MEDKÄNSLA.
När Mia frågade mig om jag kom till Malmö när hon var där så var det en självklarhet.

IMG_20190424_205814_413

Bästa tjejgänget ever! Och alla vi behövde Mia av olika anledningar.

20190424_180259

Detta var ett ämne för mig, KLART DU KAN. Jag har tankar, lust och önskningar men att nå drömmen känns för overkligt och svårt. Jag får börja med att tänka att jag i alla fall kan försöka.
Om jag ska våga säga det högt så är min högsta dröm att föreläsa. Jag gör det en del på mitt jobb men jag skulle vilja göra det utanför jobbet men inom samma område. Jag har även hållit i föreläsningar för de som utbildats till personliga assistenter. Förlåt men jag vet att jag är duktig på det. Eller nu var jag inte snäll mot mig själv om du frågar Mia. Jag ska genast omformulera mig. Jag vet att jag är grym på att inspirera och motivera andra inom min bransch. Jag ska bara hitta dom som vill att jag ska komma…

20190424_191128

Detta poängterade Mia som något av det viktigaste för personlig utveckling; Att visa andra medkänsla. 
Halleluja säger jag till det. Idag är vår värld alldeles för egotrippad, självupptagen och individuell. Vi måste lyfta våra blickar och titta oss omkring.

20190424_105615

Vi alla tjejer lade ihop till en helt magisk bukett från Nilssons Blommor här i byn. Alltså det syns inte på fotot hur vacker och stor den är. Den är gigantisk och jag skulle vilja se Mia med den på flyget. Hör du hur jag skrockar skadeglatt 😉

Mia törnblom

En annan dröm jag har är att ha Mia som en mentor, men vem tusan vill inte det. Jag sa till henne idag att hon måste bjuda in mig till henne och Christina Stiellis podd Självklart och det tyckte hon var en utmärkt idé. Jag har ingen aning om vad vi ska prata om men jag är en jäkel på att prata, skratta och brinner för bemötande. Vi får se om den drömmen går i uppfyllelse. Under tiden jag drömmer anmäler jag mig till Mias webbutbildning i självledarskap. 995 kr är en bra och billig investering i min egen framgång och utveckling! Vågar du haka på utmaning du med? Kul om vi kan göra det tillsammans.
Tack till världens bästa Mia, min (och många andras) stora förebild. Fy fan vad du kan!

4
7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00