Must have

--- INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR---

Det är farligt när solen kommer.. Då blir jag som tokig i att fixa och dona både ute och inne. Här är det inte våra semestrar som blir dyra utan att jag vill ha ett vardagsrum i uterummet och på uteplatsen också. Och jag har ju aaaaaaaldrig nåt hemma. Idag ska Cornelia och jag på Eightmoods utförsäljning i Skurup. Jag hittar säkert en massa där med.

Vardagsrum_-21

Jag är tokig i att ha massa brickor med ”Pitterssons blandning” av  saker jag tycker om. Matchar kanske inte alltid men jag tycker att det är vackert ändå. Det är ju saker jag tycker om.  Jag har förberett mig om där inte finns något på utförsäljningen…
Jag  började med att beställa på Ellos. Ja men jag ÄLSKADE ju dessa sakerna. Och  som du ser så kommer mitt uterum att explodera i grönt <3 Och idag klickade jag hem dessa älsklingar som ska vara i uterummet.

b (1)

Så läckert kuddfodral för FYRTIONIO riksdaler, 49 kr! Jag ska ha två.

b

Dessa lyktor är nedsatta till 48 kr, jag  tog tre…

b (2)

Så ful så att jag måste ha denna kaktus, nersatt till 104 kr!

b (3)

Japp, jag förväntar mig massor med vackra blomsterbuketter i sommar så vasen för 169 kr blir min också.

b (4)

Så fina blomsterkruka som är nersatta från 200 till 139 kr!! Jag köpte en men är rädd att jag ångrar mig att jag inte tog 2 :/.

b (5)

Och till sist en poster som är nersatt med 50 %! 150 kr och finns i  superfin rosa med. MEN det bästa av allt är att jag har en personlig rabattkod så att jag handlar allt med 25% rabatt. 804 kr blev alltså 603 kr =) Känner mig skitstolt för det skulle ha kostat 1.200 kr…. Testa rabattkod 395711 på Ellos så får du också rabatt fram till den 28 april.

 1. Kul o göra utflykt tillsammans jättefina saker 💕

 2. Sandra skriver:

  Vilka läckra saker du köpt, du kommer få det så fint 👍
  Tänk om jag kunde komma och hälsa på nu när det blir så läckert, men detta land ska ju vara så avlångt så det tar ju flera timmar att komma fram för en eftermiddagsfika och den får gå fort, så jag hinner hem igen till läggdags. 5 min fika och 8 timmar i bil 😂😂😉

 3. Sarah skriver:

  Haha så ful så du måste ha xD Jag tycker 104 kr för den var dyrt 😛

 4. Ellos har verkligen gjort en uppryckning de senaste åren. Alltid lika kul att shoppa nytt när våren är här, då vill jag ha precis allt.

 5. Vad roligt med lite nytt till hemmet. Med de priserna vågar jag dock inte spana in Ellos. Risken finns att jag gör något väldigt dumt då. Budgeten håller inte riktigt för några onödiga utsvävningar. Inte så här i början på månaden iallafall. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..