Det där med lördagsgodis

Söndag, sitter du också och kollar snett på godisskålen och irriterar dig över att du åt för mycket skit igår? Och när du ser resterna som ligger där i botten på skålen så funderar du på att är det inte lika bra att äta upp dom när du ändå har slarvade igår? Det är inga godisbitar du gillar men kan tänka dig att äta dom i alla fall… Lika bra som sagt. Det är måndag imorgon så då tar vi nya tag då. Fram tills kvällen kommer…

20190427 1711238895015350225751583.jpg

Igår var vi på Dollarstore och Mira skulle få köpa sin burk med godis. Där fyller du på en liten eller stor burk för 20 kr eller en stor för 40 kr. Hon kom tillbaka med sin lilla burk som bara var halvfull. Som godisgris och snåljåp jag är talade jag om för henne att hon minsann måste fylla den ordentligt. Då svarar fröken:
– Men mamma jag vill ju inte ha mer. VARFÖR ska jag ta mer då?
Ja det kan man undra Mira, för så gör din mamma och äter upp allt även om hon inte vill, orkar eller kan. Jag var så dum och tog hennes burk och fyllde på till brädden. Nu står den här framför mig, och Mira har inte ätit mer än fem bitar max. Den burken kommer att ställas fram många lördagar framöver. Om inte en godisråtta till mamma snott allt äckligt godis.

Mira Marias foto

Åh detta fotot dök upp i mitt flöde på Facebook som minne. Jag ÄLSKAR när dom dyker upp de där små guldkornen. Det är Marias foto i Halmstad som tagit det för fem år sen. Sååå fint.

 

  1. Anne skriver:

    Haha, kunde inte sagt det bättre själv. Vad skit som helst åker ner om vi har det hemma. Ingen självkontroll alls.

  2. Sara skriver:

    Så klokt av henne. Man ska ju inte ta mer än man får i sig men av någon underlig anledning så sker just det även här hemma när det kommer till godis.

  3. Sandra skriver:

    Du har en hel att lyssna på henne, för hon är smart. Barn tänker så rätt. Varför köpa mer även om man inte kommer äta upp ❤❤ Hejja söta,Mira, lär mamma ett och annat 👍👍

  4. Haha både du och Mira är ju så härliga! Dollarstore har verkligen bra priser när det gäller sånt 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..