ANNONS

En sån dag i trafiken

/

Är det måndag eller torsdag? Vad farao är det egentligen? Jag är heeeeelt lost om jag ska vara ärlig. Idag var jag på möte i Malmö och jag hann med hela känsloregistret, mest den där arga känslan.
Jag blev irriterad på de som körde för fort, de som körde för sakta, de som inte blinkade och de som blinkade för mycket eller för sent. Vad gör lastbilar, traktorer och annat löst folk på vägarna egentligen? Alltså ingen kan köra bil, mer än jag. Sen att jag inte kan  fickparkera rätt någonsin har inte ett dugg med saken att göra.

Nu är jag på väg in mot Malmö och Vårruset. Idag tar jag hem tredje Vårruset-halsbandet. Jag tar emot det oavsett om jag går eller springer (kanske till och kryper) in i mål. Det är mitt och bara mitt.

Asså…. rapsfälten…. Det är som om att hela solen övertaget landskapet!

2
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00