ANNONS

Nervös dotter men ännu nervösare Mamma…

/

Ååååååå det är så spännande. Mira har sin första teaterföreställning idag! Jag skriver den första eftersom jag är övertygad om att det kommer att bli fler. Den ungen är precis som sin mamma, en riktig teaterapa. Jag gick faktiskt teater och dansgymnasium.

Lillhjärtat var så nervös när hon skulle sova igår, och jag ska erkänna att jag inte har sovit en blund.. Och visst är det härligt att man som förälder är stolt till och med innan man har sett något =). Mira ska spela Tjorven. Hon var så rädd för att hon också spela en liten biroll som Tengils soldat, hon har svårt att inte skratta och det fick hon inte =). Jag gav Mira mina bästa tips innan hon åkte för genrep i morse:
– Låtsas att hela publiken är naken
– Ingen av oss i publiken vet om hon gör fel, vi kan inte manuset
– Vad hon än känner så är hon modigare än fegisarna som sitter som publik och inte står på scenen
– MEN framförallt, hon ska vara stolt över sig själv att hon vågar och att hon ska vara skitstolt över att hon gjort sitt bästa. 

Nu kör vi inåt teatern med blomster och en överraskning  <3

20190504 1102337468144948325643391.jpg

4
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00