ANNONS

Miniälsklings dag

Ursäkta mig men var har det sista året tagit vägen. Plötsligt är mormors lillhjärta ett år. Året har susat förbi i en rasande fart och kärleken till min Tulla Bulla eskalerar i samma tempo som vad hon blir större. Tänk att för varenda unge man får äran att få in i sitt liv växer ens hjärta. Jag kunde väl aldrig ana att hela min kropp skulle bli ett stort pulserande och känslosamt hjärta.
Grattis min kärlek <3

Elise 1 år-5
Vi åkte hem och gratulerade Elise på kvällen och hela familjen åt tillsammans. Den lilla donnan har börjat släppa taget och tar några steg nu.

20190517 1902464828786544871975665.jpg

Kolla vilken snygg tårta hon fick =) Haha imorgon ska jag ge henne sin ettårstårta med Non stop på. Vi har en tradition att på ettårskalaset får våra barn sin egen tårta att smaska på, det brukar bli hur roligt som helst.

Elise 1 år

Rasmus och Cornelia hade påbörjat förberedelserna inför det stora kalaset imorgon.

Elise 1 år-2

Jag fick äran att bada min lilla älskling och det tog inte lång tid innan hon somnade efteråt. Jag älskar nybadade ungar, varma och goa.

Elise 1 år-3

Det är inte konstigt att hon somnade efter en dag med besök på förskolan hon ska börja på till hösten, lek på Leos lekland och gäster på kvällen. Imorgon blir det en stor dag med kalas på schemat.

Elise 1 år-4

11
20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00