Värsta partyt

Hur farao kan man vara ”bakis” efter ett ettårskalas utan alkoholservering? Jodå, det är lätt som en plätt, umgås med födelsedagsgrisen från tidig morgon till sen Eurovisionkväll så fattar du grejen. Framförallt om du inte haft småbarn på många år. Snacka om lyx-bakis! Jag var med andra ord skitfull på barnbarnskärleken igår. Jag undrar om det finns en samlingsplats för såna som mig där vi kan hjälpa varandra.

Elise 1 år kalas

Direkt på morgonen igår lämnade de kära föräldrarna minigrisen till oss. Dom hade fullt upp med att fixa partytält och annat och det funkar inte med ett krypande kärleksmonster så hon fick vara hos mig och ”Babbamoffa”.  Och jag vet inte varför men den ungen ska alltid sova PÅ mig!!

Elise 1 år kalas-11

Kolla in solstrålen som tog emot alla gäster på sitt kalas.

Elise 1 år kalas-3

Cornelia har planerat ettårskalaset hur länge som helst och hon är så duktig på att fixa och göra fint. Rasmus och hon hade verkligen gjort sitt yttersta för att få till det fina kalaset, dom ordnade till och med fint väder. Grymt bra jobbat.

Elise 1 år kalas-4

Elise 1 år kalas-5

Det bjöds på mumsig smörgåstårta minsann.

Elise 1 år kalas-6

Kan du gissa vem som fick MASSOR av paket? Jo precis, det lilla charmtrollet. Av oss fick hon en öronlappsfåtölj, två canvastavlor med bilder på henne som ettåring och nyfödd och en Brioleksak.
Men hon fick en speciell sak av mig…

61016753_614648039034818_72531848621719552_n

Elise 1 år kalas-2

Denna tavlan har min morfar målat och den vaktar jag med mitt liv. Alla tre barnen har haft den på sina rum och nu är det Elise tur att förvalta den. Jag hoppas att kärleken för tavlan fortsätter spira hos alla mina barn som kommer till världen. Jag kanske skulle skriva på baksidan vilka barn som haft den? Hmm… ska fundera på det.

Elise 1 år kalas-7

Vackra tösabit, så fantastisk du är med din Elise. Jag är stolt så jag spricker när jag ser din kärlek till mitt barnbarn.

Elise 1 år kalas-8

Elise 1 år kalas-9

Elise 1 år kalas-10

Elise hade massor med kompisar på plats så det var ett storslaget barnkalas. Det var verkligen längesedan sist.

Elise 1 år kalas-12

Kolla in tårtan Cornelia och Matilda fixat, WOW och såååååå god.

Elise 1 år kalas-13

Elise fick en egen tårta av mig som jag trodde att hon skulle ÄLSKA eftersom den var full av sånt hon inte ätit innan men vet du vad, hon var INTE förtjust ett dugg…

Elise 1 år kalas-14

Elise 1 år kalas-15

Jaja lite hallon gick ner till slut och visst smakade hon försiktigt.

Elise 1 år kalas-16

Elise följde med oss hem på kvällen så att hennes föräldrar fick plockat undan och så. Sen åt vi middag ihop och hade VÅRT kalas för minigrisen, allt i sann Eurovisonanda. Inte konstigt att man är bakis kanske?

 1. Malin skriver:

  Åh vilken liten goding 💞 Så fint kalas hennes föräldrar ordnat, chokladtårtan såg otroligt god ut. Förstår om du var sliten dagen efter, det var jag och då hade jag bara kollat Eurovision…

  1. fnulan skriver:

   Hahha ja.. vi låg på soffan hela dagen, helt sjukt!!!

 2. Åse skriver:

  Vilka magiska bilder. Snacka om ett perfekt barn kalas i bilder 😍

 3. Amanda skriver:

  Smörgåstårta såg sjukt god ut mumms härligt att du är bakis på bebis mys så gulligt 💕💕

 4. Jenny skriver:

  Såååå fina bilder och tårtorna ser så goda ut 🙂

 5. Sandra skriver:

  Jag blir så glad av din lycka över ditt barnbarn. Min mamma längtade så mycket efter barnbarn och när de väl kom fick hon knappt någon tid med dem pga cancern. Därför blir jag så extra lycklig över att höra människor som förvaltar barnbarns kärleken ❤
  Du har en otroligt vacker dotter, men det kan man ju förstå för hon har ju dig som mamma ❤❤

  1. fnulan skriver:

   Åh men vad fin du är tack <3 Vad ledsamt med din mamma, men hon vaktar säkert sina små kärlekar i jordelivet <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..