Vill inte lämna ut någon…

FREDAG, idag blir det bröllopsfix och lite annat för min del. Mira vaknade inte förrän 10:00, sjusovare delux. Idag ska jag ta tag i tvätten från resan. Resväskan står där och gapar elakt på mig med en längtan att få komma in i garderoben igen. Att det ska ta sån lång tid.

På tal om tvätt…. Jag har gjort en lathund för ”någon” i huset som jag inte vill lämna ut vem det är. Jag tror att Gabriel skulle bli ganska ledsen då ;). Vi har ”camp-flytta-hemifrån” och kör stenhårt. Dock så missade jag att skriva hur den ena maskinen sätts på fick jag veta… Jag som trodde att jag var tillräckligt tydlig.

20190522 1704352306327888276818271.jpg
Följdfrågor som uppkommit.
1. Varför ska man torktumla
2. Hur sätter man på den ena maskinen, den är bara grå
ps. För att inte göra någon upprörd så har jag fått ett godkännande från alla berörda att publicera texten ds.

 1. J skriver:

  Hmm tror du att jag kan låna din instruktion till mina sambosar? Kanske en instruktion om hur dammsugaren funkar skulle de behöva? Tack för tipset, ska fixa en sån 😊. Kram på dig bästa Finurliga Fnulan 💖

 2. Amanda skriver:

  Haha jadu du får skriva en till lista eller lära ut så personen vet 😉 Men tycker du var tydlig. Jag hade förstått 😀

 3. Sandra skriver:

  Haha, nu skrämmer du mig, för nu vet jag vad jag har att vänta mig. Följdfrågorna kändes lite jobbiga haha

 4. Marina skriver:

  Underbart när man är övertydlig och de ändå inte förstår, eller vill förstå 🙂
  Härligt att ni ordnat ett camp för att flytta hemifrån, det skulle nog många behöva 🙂

 5. Jane skriver:

  Men åh så fint!❤️
  Jag älskade ich vara med i tvättstugan som liten tillsammans med mamma, luktade alltid så gott. Och att tvätta mattor var jubdet roligaste som fanns (då iallafall), att hälla vatten på golvet och få skura upp det sedan var så kul😂😂🤷🏼‍♀️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..