ANNONS

När jag får välja vad jag ska göra en dag gör jag…..

/

Absolut ingenting…..
Det är det bästa jag vet. Att jag får vakna utan att ha en enda tanke på att jag ”måste” ”ska” eller ”borde”. Hur ofta är det så egentligen? Vi hade en helg för ett tag sedan när vi verkligen bara var. Okej, vi fick lösa den där tråkiga delen med att laga mat. Vi ville inte att våra barn skulle svälta till döds för att vi valde att lata oss.

Jag och mannen är extremt duktiga på att låta saker vara. Andra kanske reagerar på vårt operfekta hem men med tiden (åldern?) har jag slappnat av i den tanken och tycker ibland att det faktiskt är okej att ha lite röra överallt.

Nu utmanar jag dig. Klarar du av att ha en helg utan att göra nåt? Bara ligga på soffan och fisa om det känns bra, men välja bort det som du sätter ett måste, ska eller borde framför?
Se så…. lets do it!

20190528_165813

Längtar du också till semestern? Jag gör… MASSA

4
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00