När jag får välja vad jag ska göra en dag gör jag…..

Absolut ingenting…..
Det är det bästa jag vet. Att jag får vakna utan att ha en enda tanke på att jag ”måste” ”ska” eller ”borde”. Hur ofta är det så egentligen? Vi hade en helg för ett tag sedan när vi verkligen bara var. Okej, vi fick lösa den där tråkiga delen med att laga mat. Vi ville inte att våra barn skulle svälta till döds för att vi valde att lata oss.

Jag och mannen är extremt duktiga på att låta saker vara. Andra kanske reagerar på vårt operfekta hem men med tiden (åldern?) har jag slappnat av i den tanken och tycker ibland att det faktiskt är okej att ha lite röra överallt.

Nu utmanar jag dig. Klarar du av att ha en helg utan att göra nåt? Bara ligga på soffan och fisa om det känns bra, men välja bort det som du sätter ett måste, ska eller borde framför?
Se så…. lets do it!

20190528_165813

Längtar du också till semestern? Jag gör… MASSA

 1. Annika skriver:

  Jag kan nog utnämna mig själv till PROFFS i detta! I detta nu är jag själv i en vecka och gör preciiiiis som jag vill. Ok, hunden måste få sina promenader men annars, jag kollar serier, sover lite när jag vill, kan t o m tycka att det är jobbigt att göra en macka men måste ju när jag blir hungrig…. Älskar matlådor som bara är att värma, DET är inte så jobbigt. 😀 Disken kan stå några dagar tills jag faktiskt behöver en kniv eller så till mackan som är så jobbig att bre…. 😀

 2. Madde skriver:

  Kan bara hålla med dig. Sen är jag dålig på det, men måste lära mig. Har kommit en bra bit på vägen. Bokade precis en all inclusive resa utanför en liten håla. Detta blir en utmaning för mig.

 3. Sandra skriver:

  Ja gud ja, no problems. Vårt hem ser ut som det gör, take it or leave it 😂

 4. Jane skriver:

  Det hade jag verkligen behövt men svaret blir ett nej, hag kan verkligen inte låta hemmet vara en i en röra. Jag får panik! Jag vill inte få oväntat besök och välkomna dom in insett kaos och sedan få skämmas 😳

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..