Något som andra nog inte tycker om med mig…

.. är nog en hel del faktiskt. Och som tur är vet jag inte om alla dåliga sidor hos mig själv. Jag är lyckligt ovetande med andra ord. Jag kan dock tänka mig några grejer som JAG hade stört mig på om jag hade träffat mig.

– Jag kan hoppa från ett samtalsämne till ett annat utan förvarning. Det kan liksom dyka upp en bild eller tanke i mitt huvud och då kommer det bara ut.
– Jag har alltid lust och ett driv att göra saker men när det väl kommer till kritan orkar jag inte och hittar anledningar att slippa
– Jag lovar alltid för mycket
– Jag tar gärna platsen i centrum..
– Ibland tappar jag bara fokus fullständigt och svävar iväg. Jag hör inte vad andra säger 🙈

MEN, det är bra att jag vet vad andra (kanske) stör sig på. Då kan jag ändra på det, är jag olyckligt ovetande händer det ingenting. Kan du komma på något som du hade stört dig på hos dig själv? Eller du är helt perfekt?

20190612_120121

Jag glömde berätta att vi firade skolavslutningen på Sjöbo Kaffestuga igår och det är kakbuffé för 95 kr. Mira åt två kolakakor…. 

 1. Sandra skriver:

  Nä då, det finns mycket som andra stör sig på hos mig. Kommer i ett inlägg i helgen 😉

 2. Anna skriver:

  Hahaha! Hade nästan kunnat tro att du skrev det här inlägget om mig ju. Förutom det där med att ta platsen i centrum. Den brukar jag backa lite ifrån 😉

 3. Liw skriver:

  Intressant. Här är det inte perfekt! Man vill både vara lyckligt omedveten men samtidigt ha lite koll så man kan försöka förbättra sina negativa egenheter. Sen det som vissa ser som ngt negativt hos en kan ju andra se som ngt positivt.
  Jag är ibland, kanske lite som du beskriver dig. Väl ivrig och inne i ngt/mina känslor att jag inte lyssnar som jag skulle vilja och blir speedad. Ibland tänker jag även för mkt för mitt eget bästa 😆
  Samt en rad andra saker…😉

 4. Marie skriver:

  Haha jag kan tyvärr också vara lite så att jag hoppar från ett samtalsämne till ett annat, fniss =D. Men det kan ju vara trevligt det med om samtalet innan var början till lite tråkigt, fniss

 5. Jag är nästan exakt som du beskriver dig själv. Att stå i centrum gäller inte för mig längre.
  Vi var på Kaffestugan för några veckor sedan när jag och barnen var nere och hälsade på familjen. 95:- är ett kanonpris (om man inte gör som Mira då…), jag åt fyra (japp) sockerbullar. 😁 Behövde inte äta på ett bra tag sen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..