Det slår till och med Cava vid poolen

Jag ska berätta om det bästa jag vet nu på sommaren! Det är inte de sena sommarkvällarna, havets brus i öronen eller all Cava man dricker vid poolen. Nä, det är så mycket enklare. Jag älskar ”trappkaffe”. Och Mira älskar att mamma älskar ”trappkaffe”.
Det är en himla härlig stund på dagen som både jag och Mira längtar efter. Nu ska du få veta vad det är.

trappkaffe

Det är så invecklat så att det innebär att vi dricker kaffe på trappan…. Vid 17 tiden står solen på vår trappa till huset i solen. Efter en dags uppvärmning av trappstenen är den så skön att sitta på. Och där sitter jag och Mira och pratar om livet och umgås med 100% fokus på oss, kramas och myser. Ibland läser vi varsin bok eller lyssnar på musik. Alltså det är så löjligt att något så enkelt är så underbart. Det är min och Miras stund.

20190613 182736513712508582914761.jpg

Igår satt vi där igen och Miras kompis Amanda fick vara med. MEN, Mira låg typ och sov i mitt knä med feber och halsont. Det kom från ingenstans!

20190613 18335270654505337296781.jpg

Japp den traditionella fotbilden för i år. Mira hade Amanda och Casper på badbesök igår. Plötsligt kom Mira och mådde jättedåligt. Lillsnärtan hade feber och kunde inte prata så ont hon hade i halsen… Och vad har jag vaknat med tror du? MEN, trappkaffet ställs inte in för det. Vid 17 ser du oss två där. Sittandes tillsammans och bara är.

 1. Era stackare, hur mår ni nu?
  Låter supermysigt med er lilla tradition. Och btw, sååå solbränd du är!
  Kramar

 2. J skriver:

  Gud vad underbart, jag måste nog skriva det på min återhämtningsmeny om än att jag får göra det själv men det kan gå bra det också. Tänk på att ta hand om varandra i er fina familj 💖. Kram 💕 din envisa följare 🙈

 3. Sandra skriver:

  Så underbart det låter. Jag och W gillar också att vara ute ihop, men vi pratar inte så mycketm Vi båda sitter och läser istället 😉

 4. Eva N skriver:

  Det låter härligt med trappfika och en stund som är eran! Trist att Mura blev sjuk, hoppas det ger sig fort!

 5. Jag drömmer om att kunna sitta på trappen och fika. Men vi bor i ett radhus i höjd med marken så någon trappfika blir det inte. Jag tycker alltid att det ser så härligt ut att kunna sitta på trappen och bara vara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..